Rav-Ebu 6 gün önce ikinci kez sezaryen oldum. Şiddetli omurga, bel, boyun, omuz, baş ağrım var normal mi bazen felç geçiriyorum sanıyorum 😞
Aysubtin01 Rav-Ebu ben 2. Sezeryan oldum hatta 1 yıl arayla ama öyle hissetmedim bol bol kahve tüketmeye bakın ben öyle atlattım ve klima filan açıksa ustunuzden yeleginizi eksik etmeyin incecik de olsa giymeye bakın
Nurcan16kg Rav-Ebu öncelikle geçmiş olsun ve Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin 🤲 2 ay önce ikinci doğumumu yaptım ilk iki gün bunların hepsini yaşadım ama sonrasında yelek patik eksik etmedim sacimi çok gevşek topladım sade kahve çok iyi geliyor sade kahve ve rezene çayını bol bol tükettim 3.gun yoktu bişey çok şükür deneyin mutlaka . Belki gaz da birikiyo olabilir gaz sadece karın ağrısı yapmaz çünkü kalbe bile vurduğu oluyor.
brnglnr Rav-Ebu spinalin etkileridir muhtemelen. Bol su ve kahve iç çok ağrın oluyorsa parol de iç mutlaka sıcak tutmaya çalış kendinş hava sıcak diye cam açmayın üşütmeyin terlik giyin sürekli çorap giymeseniz bile
Asel1naz2 Rav-Ebu ben yaklaşık 10 gün yaşadım bunları ayağa kalkmayi bırak yatakta donemiyordum çok zor bol kafein ile geçiyor. Ben günde kaç kahve içtiğimi hatırlamıyorum o kadar çok içtim ve de kola . İlk sezaryen da farklıydı benim ağrım sızım yoktu.ikincide ne oldu anlamadım fazla anestezi den bence
Rav-Ebu Aysubtin01 klima falan yok ama ağrılarım çok var spinal mı beni böyle yapan ilk doğumda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım
Aysubtin01 Rav-Ebu daha narkozun etkisi olabilir ben Nescafe ve Türk kahvesini tüketim doktorumun onermesiyle yavaş yavaş geçti ağrılarım narkoz u da attım üstümden
Rav-Ebu Nurcan16kg Yani geçecek gibi durmuyor ağrılarım felç kaldım sanki yelek çorap giymiyorum doğrusu sıcak basıyor bana
la_leomer Rav-Ebu canım bol su ve bol kahve iç baş agrini anca bu alır bide doktorun kafeinli ağrı kesici vermesi lazım verdi mi sezaryan sırasında vucud hava alıyor boyun bel vs ağrıların ondan dolayı canım bide oturarak uyumaya çalış bel ağrım çok olmaz kalkıp oturman daha kolay olur senin için beline fazladan yastıkla destkele çok rahat edersin
Bmaidil12 Rav-Ebu bende öyle oldum15 günde geçti hergün sade kahve içtim bide geralgin K diye bi ağrı kesici var doktor onu vermişti onla geçiyodu bi tek çok beter agrılardı ölüyodm valla inş çabuk geçer seninki de
Yigitahmedim Rav-Ebu omuz agrım gazdan oluyor ve muhtemelen spinal yaptin diğerleri ondandır. Bol.kahve iç ve tavuksuyu çorba kayısı suyu iç gaz gitmeden omuz agrım geçmez onu ben çok şiddetli yaşadım hastanede ağrı kesici vurunca biraz hafiflemişti.
susunbebekuyuyo Rav-Ebu bol bol kahve ve bitter çikolata tüketin 5 gün sürdü benim beynim dönüyordu ağrıdan resmen ölüyorum demiştim birde 4 saatte bir çift parol içtim