ElaZeyAras En son missha nin bbsini kullanıyordum oda bitti gibi fiyatına baktım 200 300 arası olmuş asla bir daha alamayacağım 😔 uygun fiyat li temiz içerikli yüzü porselen gibi yapan fondeten önerirmisiniz. 🤍☁️
dlk1410 ElaZeyAras aradığım post 😂 benim cildimde kuru denemediğim marka kalmadı neredeyse hepsi pütür pütür yapıyor yüzüm fondöten kabul etmiyor hemen kusuyor
Kadifemsii ElaZeyAras malesef uygun fiyatlı diye ne kullandıysam sonrasında cildim sivilce kustu resmen birtek misshanın bbsini kullanıyorum o iyi geliyor evet fiyatı uçtu ama beni uzun süre idare ediyor . Yazın sadece renkli güneş kremi kullanıyorum çok daha iyi duruyor fondötenden
Nisa1710 ElaZeyAras pure beauty bb cram kullanıyorum muhteşem bişey 👍 dior fondoten kullanıyorum ama biraz ağır
ElaZeyAras Kadifemsii evet uzun gidiyor missha .geçen sene aldım bende o kadar güzel ki her surdugumde bebek yanağı gibi yapıyor . Onun güneş kreminide almıştım geçen sene çok şükür o daha bitmemiş ckkckf 😅
nilufer19 ElaZeyAras estee lauder double wear yazmaya gelmiştim ama uygun fiyatlı aradığınızı gördüm malesef kozmetik ürünlerde uygun fiyatlı markalar hep yanıltıyo sadece denemek için bi kac kere aldım ama yok olmuyo yine sephoraya dönüyorum
Duyulurum ElaZeyAras yıllardır note bb krem kullanıyorum çok doğal ve güzel görünüyor. İçerik konusunda detaylı bilgim yok ama note hayvanlar üzerinde test yapmıyor diye biliyorum :)
Efeninanne_sii Selin beauty Bb krem , burda bir annemiz tavsiye etmişti bana kullandım çok memnunum ❣️
Merakliannecik Uygun fiyatlı senin istediğin gibi yok maalesef. Biraz bütçe ayır bence adam akıllı bir şey al
Tugce ElaZeyAras Uygun ve temiz içerikli değil ama fondöten denince este lauder double wear demezsem ayıp olur.