arslaninannesi98 Hanımlar, bugun doktor kuruk sokumunda kıllı gamze olduğunu ama kıllanmanın dikkat gerektireceğini söyledi. Çocuk cerrahisi baksın dedi. Perşembe günü bayram bitiyor gideceğim hemen. Başına gelen varmı? internette çok kötü şeyler var
Azraninnnannnesi arslaninannesi98 merhaba bizim de kuyruk sokumunda sinus traktı var bi doktor acilen beyin cerrahına gitmemiz gerektiğini, diğer doktor kendiliğinden kaybolacağını söyledi. Sonra bi doktora da gittik açıklık ve kıllanma Yok omur ilikle de herhangi bi bağlantısı olmadığını problem Yok ddi
Ayb arslaninannesi98 merhaba bahsettiğiniz sakral gamzedir. Ultrasonla ucunun açık olup olmadığı kontrol edilip ona göre yönlendirilme yapılır. Bebeklerde görülen bir durumdur ucunun açık olup olmaması önemlidir. geçmiş olsun
1mom1baby arslaninannesi98 dediğiniz şey bende de var yorumlarda sakral gamze yazılmış internetten baktım sakral gamzeli olduğumu yeni öğrendim daha doğrusu adını yeni öğrendim annem derdi senin popon yapışık diye 😂 bebekken ne doktora götürmüşler bunun için ne de söylemişler küçükkende şimdide sorunum olmadı ama o bölgede killanma hiç olmadı gamze olunca ne sorun oluyor belimde de 2 gamze var hatta
arslaninannesi98 Ayb ucu yok sadece çukur şeklinde herhangi bir delik vs gözükmüyor, kıllar sadece o bölgede değil belinden oraya doğru iniyor sanki vücudun kendi tüyleri gibi, omuzlarında da var çünkü yoğun bir şekilde. Teşekkür ederim bilgi için🙏🏻
Fatma_Gamze Bizimde 1aylık muayenesinde sakral gamzesi var kalçasında dedi doktor kalça usgsi çekilirken buna da bakılmasını söyledi usg de baktılar çok şükür bişey çıkmadı olabiliyormuş bazı bebeklerde bu durum önemli olan açıklık olmamasıymış umarım sizinkide öyle bişeydir geçmiş olsun
Depresif_polyanna Benim kızımda da vardı sakral gamze, doktorumuz kalça için ultrason çekilirken baktırın dedi. Omurilikte ucu açık mı kapalı mı ona bakıyorlar. Bizde bir sıkıntı yokmuş şükür. İnşallah siiznkinde de yoktur.
arslaninannesi98 Depresif_polyanna gözle görünüşte herhangi bir delik nokta gözükmüyor. İnşallah çok teşekkür ederim
Wwwww1 arslaninannesi98 merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın bebeğinizdeki kıllanma ile ilgili emar vs çekildi mı açıklık kapalılık durumu ne acaba bir sıkıntı yaşadınız mı