DemetF zeyno4646 sarmisak sogan biber domates tereyag krem peynirli karisimim var bayadir yemedim dogum kilolarindan dolayi 🤦🏻♀️
TinyBabys zeyno4646 kremalı tavuklu mantarlı olanı çok seviyorum. Hamileyim, düşününce ağzımın suyu aktı resmen 🤤
DemetF Salihzeyy menemen gibi yapip haslanmis makarnaya dokuyorum biraz diri birakiyorum sebzeleri ustune de krem peynir koyuyorum krem peynir makarnaya cok yakisiyor
Azraada58 TinyBabys sen cık aradan 🤣 ben hamileyken asla yemek konularına girmiyodum kriz tutuyodu illa bişe yiyicektim sonra 85 kiloyla doguma girdim 🤦♀️🤣🤣
Ays0 zeyno4646 klasik salçalı dahil çoğu makarna sosunu severim aslında o yüzden en çok şu diyemiyorum ama genelde fesleğenli cevizli, kremalı mantarlı peynirli, sarımsak garnüllü peynirli maydonuzlu sık yeniyor bizde 😍
Daenerys zeyno4646 ben bir tavuk dünyasının yaptığı gibi Zerdeçal ve sütle yapıyorum bir de kremalı yapıp sütte haşlıyorum o da çok yakışıyor
Tugce zeyno4646 Sarımsaklı yoğurt üzeri bolonez😅 bir de pestoyu çok seviyorum. Pesto zahmetli oluyor, barilla almak daha pratik
TinyBabys Azraada58 ay girmesem aklıma daha çok çeşit en olmayacak yemekler geliyor. Daha çok şey canım istiyor. İlk bebeğimde 7 kilo aldım. Bunda 16 haftalık hamileyim. Henüz - 4 kiloyla devam ediyoruz bakalım. 😁
Zeytin_cekirdegi zeyno4646 ben üniversitede yapardım arkadaşlara bayılırlardi.bak şimdi makarna haşlansın bi kenarda o sırada haşlanan suyundan 1 su bardağı kadar kavanoza koy icine nane karabiber pulbiber at biraz salça ekle salça miktarını kendin ayarla ben bol salçalı severim kavanozu kapat iyice çalkala sonra tencereye yağı koy icine ince kıl biber veya başka yeşil baska biber ve domates doğra iyice pişsin sonra kavanozdaki karısimı dök üzerine birazda öyle kaynasın biraz icine maydanoz kıy at kaynasın eğer suyu az gelirse gözüne haşlanmış makarna suyundan ekle biraz daha tencereye.sonra makarnayı koy tuzu at karıştır afiyet olsun😋canım çekti yahuu
Deletedmom5284 Sarımsaklı salçalı Pesto soslu Kremalı körili Allahım karar veremiyorum ben bir makarna aşığıyım
birfincantuzruhu Deletedmom5284 bana kremalı körili deme deme dün yaptım iştahla yemeyi beklerken oğlum tencereyi halıya döktü inanabiliyor musun 😢 halıya mı yanam makarnaya mı 😂
Azraada58 TinyBabys zaten kilo alımı 6 ayda tam başlıyor 🤣 birde bebişin saglıgı icin bişeyler yiyip iciyosun özellikle vitamin ilacı aşırı istah acıyodu bende