Deletedmom737383 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10 saniye falan değişik sesler geliyor bebeğimin karnından anlayamadım bebeğin de bu durumu yaşayan anneler yazabilir mi ?
LadyMarmelatte Deletedmom737383 banim bebeğimde 4 aylık yemin ederim stresten kendimi bitirdim guruldaması gazı reflüsü. Uykudan sürekli uyanması, huzursuzluğu beni çok üzüyor gazını çıkarıyorum hafifçe, reflüsü olduğu için kusuyor bi bitseydi bebeğime çok üzülüyorum.
Sedacyln Gazı var derler öyle biliyorum ben benim kızımında 3 aylıkken guruldardı araştırdım gaz yazıyodu şuan 5,5 aylık artık hiç guruldamıyo
Deletedmom737383 Sedacyln Oysa ki gazını da iki türlü de çıkarıyor 🥹 acaba ondan mı ağlıyordu yavrum🥹🥹
Sedacyln Deletedmom737383 bence ondandır canım çıkarsa bile tam çıkaramamıştır benim kızımda öyleydi çünkü
Deletedmom737383 Sedacyln Söylediğiniz gibiymiş masaj falan yaptım karnına habire çıkarıyor oysa ki ben kendince çıkardıkları yeter sanıyormuşum😞
Deletedmom737383 LadyMarmelatte Bizde de reflü var valla yedirdikten sonra 2 saat başında bekliyorum aman kusar eder boğulur diye aklımı kaçırcam korkudan artık başka bir şey yormuyor bu gaz ve reflü nün yorduğu kadar 🥺 Allah yardımcımız olsun aynı şeyleri yaşıyoruz 😖
LadyMarmelatte Deletedmom737383 bebeğim derin uykudayken işimi halledeyim 5 dk sonra gelirim diye yanından ayrıldım, ağlayarak uyandı yanına geldim sakinleştirmak için kucağıma aldım öksürdü sonra burnundan ağzından fışkırarak kustu kızardı yan yatırdım ama çok korkmuştum hala da çok korkarım 😢
Deletedmom737383 LadyMarmelatte Eliniz ayağınıza dolaşmıştırrr bi de öyle fışkırarak kusuyorlar ki uzağa uzağa gidiyor kusmuk ay Allah güç kuvvet versin hepimize gerçekten bunları kaldırmak bile psikoloji istiyor gerçekten