minimilena Kızlar nasıl yapıyorsunuz bu ütülerin temizliklerini. Kahverengi su akıttı, deliklerini kireç tıkamış temizledim iğne ile ama kazan için ne yapmam lazım?
Biranne2109 minimilena ay bende çok merak ediyorum internetten de baktım bulamadım ama o kireçler nasıl temizlenir acaba
Gin minimilena Beyaz sirke ve limon tuzu ile temizlediklerini duymuştum ben de. Bir de içine koyulan su kaynamış su olunca o kadar kireçlenme yapmıyormuş galiba
Birannisbirbebis minimilena kendi temizlemesi için beyaz bir aparatı var ben öyle temizliyorm sizde yok mu ?
Birannisbirbebis minimilena philips ben kazan hiç temizlemiyorum musluk suyuna uyarlı ütüyüde aparatı ile
minimilena Birannisbirbebis fotoğraf atma şansınız var mı? Tefal benim de ama bilmiyorum hiç öyle temizleme ayarını falan
Birannisbirbebis minimilena burdan da foto atmayı bilmiyorum🤦♀️ böyle calc clean diye bir ayarı var arada o yanıyor sonra alıyorum aparatı ütüyü üzerine koyuyorum tuşa basıyorum 3 4 dk sürüyor sanırım o bütün kireci pisliği atıyor ütüden