avokadosever Hanımlar kardeşim kaşını yaptırmış 1 hafta oldu silinmiş ve hiç yapılmamış gibi gözüküyor, yapan kişi tekrar rengi yerine gelecek demiş ama korkuyor başına gelen bilgisi olan var mı ??
Arafta1 avokadosever aynısı bende de oldu 1 haftada aktı gitti hiç yaptırmamış gibi .. tekrar gittim 1 hafta sonra yaptırdım yine kadın şaşırdı .. bana inandırıcı gelmedi tabi baya gözdağı verdim ama işini doğru yapsın düzgün malzeme kullansın diye.. üstelik iyi bi merkez ve baya para verdim
Papatyamkuzum avokadosever ilk yapıldığında bir hafta boyalı kalır sonra hafif akmaya başlar. Sonradan renk gelmesi diye bişey yok. Ucuz boya ve kötü işçilik. Biraz zaman geçsin, işlem yapılan bölge toparlansın düzgün bi yere gidip yaptırsın
Tazeanne2504 avokadosever yerıne gelmesı mumkun degıl bu işi yapıyorum ya boyası kotu yada deneyımsız yapamadı
DerinTuana avokadosever rotus sonrasında daha iyi tutsun diye yapılıyor.Boya kabul etmeyen yerlerin tekrar üstünden gecılıyor.Normalde de yaptırmak zorunda zaten
Serenkrglmz Senelerdir uzman estetisyenim böyle saçmalık duymadım tutmamış işte nasıl boya gelecek . Asfalt sulayıp Gül beklemek bu 😀
avokadosever Papatyamkuzum yaptırdığı yerde iyi bir yerdi aslında ama demekki değilmiş Aynn biraz kendine gelsin bıraktı öyle
Papatyamkuzum avokadosever bazen mekanların sadece ismi oluyo. Eskiden çok iyi işler yaptıkları için insanlarda o isme gidiyorlar. Mesela kafelerde öyle. Sürekli gittiğimiz yerler vardı baya güzeldi herkese de tavsiye ederdik. Ama sonraları herşey pahalı, az ve eksik gelmeye başladı masaya. İsim yaptıktan sonra eski hizmeti vermiyorlar.
Eski9 avokadosever bende bir yerde pudralama yaptırdım 3 ayda silinmeye başladı güya pudralama 2-3 yila kadar gidebiliyor vs diye kandırdılar o an beni bende kandım zaten mikrobleading daha doğal duruyor pudralama kas sanki her zaman kas fari sürülmüş gibi duruyor googleda eleştirdim diye tutup beni instadan bulmuşlar bir dünya laf söz yazdilar 😁 yav düzgün yapılsa niye olumsuz eleştiri yapayım bari bir sene kalsaydı uzuldum yani o kadar para verdim asla kuaförlerde yaptırmayın derim hanımlar