Rumeysasaral Guzel anneler kizimin 3 gundur 38.8,9 atesi hic dusmedi. Cok sukur bugn biraz dha iyi ama yine atesi 37.5 . Ne cikiyor ne iniyor. 9 aylik bu arada 6 disimiz var . Hic zorlanmamisti dis cikarirken . Acaba suanki atesi dişten dolayimi.
2cocukluanne222 Rumeysasaral ateş virüs enfeksiyon sonucu oluşur vücut savaş verdiği için çıkar canim dış kaynaklı olmaz geçmiş olsun fazla ateş düşürücü vererek bebeğin bunyesini ayarını bozma derim
Deletedmom_101 Rumeysasaral diş ateşi 38 i geçmez bi doktora götürün idrar yolu enfeksiyonu yada bi hastalık geçiriyor olabilir canım
Nihal42 Rumeysasaral 3 gun suren ateşten sonra vücudu kizamik gibi dökerse 6.hastalik diye bir hastalık var çocuklar arasında yaygın o olabilir cnm sen yine de doktoruna Bi sor
dandiniko Balkizlarim geçmiş olsun benim bebeğimde ateşlendi bugün 🥲 şimdi düştü çok şükür ama çıkarsa acile götürcem
Kuzeymomss Benim bebeğimde 3 aylık ve 38.9 ile hastaneye götürdük covid olduğunu öğrendik. Calpol verip öyle düşürmüşlerdi
Mervegem Kuzeymomss canım pcr testi yapıldımı bebegine. Ogluma yapmadı doktor kan ve gaita testine bakarak covid dedide süpheye düştüm