Cedricc ayakta kaka yapmaya istedigi süre kadar devam etti pedagog işaret beklemeden teklif etmeyin dedi. 4 yaşa yaklaştıgında en son kendisi anlattı rüyamda kedi gördüm wc ye yapmak istiyor ama yapamıyor dedi. Pedagog da tamam artık istiyor sadece cesaret lazım dedi. Teklifi sunduk önce lazımlıgına bez,esofman giyiliyken kıyafetle oturmayı teklif ettim. Artık z4 yaş oldugu icin daha az inat ediyordu. Kıyafetle oturmayı kabul edince. Tamam bidakıne esofman cıkar bezle oturursun dedim. Beziyle oturdu yaptı. Daha sonra bezi lazımlığa serdim öyle oturdu. Sonra bez bitince tuvalet kagıdı serdim lazımlığa cunku kakanın lazımlığa degmesinden de tiksiniyodu. Daha sonra peçete de yok böyle yap dedim bu süre 2-3 hafta sürdü. 2 ay kadar lazımlık kullandı. Sonra da lazımlıgı ananede kalmıs wc ye otur dedim wc nin deliğine peçete serdim o delige kaka yapmak istemedigi icin. Böyle süreye yayılınca cozuldu. Eger ayakta kaka yapıyorsa ve oturmayı istemedigini söylüyosa hiç uzatmayın. 4 yaşa kadar yolu var dedi pedagog