muzicelerim2 42 günlük bebeğimin gözleri hala mavi kimi değişir diyor kimi değişmez 40indan sonra değişir mi
Dondurmalikahve deniz-95 Mesela benim oğlumun gözleri en son 8 ayda değişti 3,5 yaşında daha da değişmez. 2 yaşına kadar değişebiliyormuş ki bir buçuk yaşında ya da 2 yaşına yakın çocuğun gözü değişti diyenleri biliyorum
Laren deniz-95 bence değişmez herkes 2 yaşa kadar değişebilir diyor ama bir sürü yeğenim kuzenim var hiç 8 aydan sonra falan değişeni görmedim
Wolverine muzicelerim2 6-7 ay olana kadar mavi olan gözleri sonra elaya döndü oğlumun şimdi 2bucuk yaşında ela
Aren_Muhammed muzicelerim2 kızımın koyu yeşildi gözleri 7 aylık oldu kahverengiye döndü , şimdi oğlumun da yeşil daha 2 aylık inşallah değişmez 😄😄 ama değişir büyük ihtimalle
Aysb muzicelerim2 Benimde oğlum 2 buçuk aylık. İlk başta mavi gri gibiydi ama artık yeşil. Bende merak ediyorum değişir mi diye
kirmizibasliklikiz_ muzicelerim2 tabiki degisebilir bizimki 8 9 aydan sonra degismeye basladi suan 15 aylik hala degisiyor 😂
S_x_w muzicelerim2 komşumun kızımın 1 yaşında değişti Ela oldu çok şaşırdık hatta..anne- babadan birinin gözleri kahve ise mutlaka değiştir..hatta bir tanıdığımın ikizleri baya mavi gözlüydü büyüdüler 10 yaşında oldular artık yeşil Ela..ama epey bi mavi kaldı senelerce yani sonra döndü..anne kahve baba mavi gözdü
eylul19 muzicelerim2 goz doktoru 2 yasına kdr degısebılır dedı🤣 1 yıl gıttı 1 yıl kaldı merakla beklıyorum degıscek mk dıye🤣