Busra2326 8 aylığız hala diş çıkmadı normal mi ? Kızım alerjik olduğu in süt ürünleri yumurta veremiyorum acaba ondan mı vitamin mi alamıyor ☹️☹️☹️
Lulemom Busra2326 11 aylık bizimde hala yok 😄 üstelik herşeyi de yiyor. Alakası yok onla. Doktor biraz genetik dedi. Eşimle ablası da yaşlarını geçmiş çıkarmışlar. Sanırım bizimki de öyle olacak. Zaten 18 aya kadar normal diyo doktor da
Neslihan-55 Busra2326 benim oğlumun dişi 9 aylıkken çıktı canım normal böyle şeyler kan ilacı ile d vitamini kullanmıyor musun
nilufer19 Busra2326 8 ay erken ki 😃 kızım 10. Ayında çıkardı ilk dişini sonra peş peşe geldi zaten şimdi 13 aylık 12 dişi var 🌝
ZeynepNurten Busra2326 9 buçuk aylık kızım herşeyide yiyor ama dişi çıkmada hala yemekle alakası yok canım
DemetF Busra2326 benim 1 yasinda cikmis ilk disim ve suan disleri en saglam benim evde gec curuyor gec cikmasi daha iyi
Bubenimoykum Busra2326 benim kızımda alerjik bebek yarın 1 yaşına giriyor ve dışı patlayalı 1.5 hafta oldu
Busra2326 Neslihan-55 benim doktorum ½ kere kullanmakta fayda var dedi 1 yaşa kadar demedi de bir sorayım olmadı tekrar kullanırız