dorukbenaninannesi Merhaba 26 günlük bebeğim var. Kontrollere ne zaman götürmem gerekiyor. Süreç nasıl oluyor? Sadece ilk doğduğunda muayeneleri yapıldı Bi daha gitmedim doktora. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Deletedmom_21 dorukbenaninannesi aylik kontrolleri var canım ona gideceksin goz muayenesi kalca cikikligina felan bakildi mi
Begumergun dorukbenaninannesi ilk 5 gün kontrolü oluyor sonra 15. Gün ondan sonra aylık kontroller. Bi de 7. Gün sağlık ocağına götürüp topuk kanı aldırmanız gerekiyordu
sessizizleyici dorukbenaninannesi beh özelde doğum yaptım 4. Gğn 15 .gün sonrasında aylık 5. Günde sağlık ocağı topuk kanı için çağırdı
dorukbenaninannesi Edanurkkeless Devlet hastanesinde doğum yaptım ben. Sağlık ocağı mi yapıyor bu muayeneleri yoksa doğduğu hastane mi?
dorukbenaninannesi Deletedmom_21 ilk doğduğunda 2.gün ultrason falan çekildi bakıldı herseyine. Sonra kimse bisey demedi.
Edanurkkeless dorukbenaninannesi biz özel doktora götürüyoruz istediğiniz hastane de doktor seçip götürebilirsiniz çocuk doktoruna
basaksahinx dorukbenaninannesi sağlık ocağı boy kilo takibi yapar aylık. Benim çocuğun genel muayene ettireyim derseniz devlet ve yaa özel muayene ettirmeniz lazım. Aşıla sağlık ocağı yapıyor.
Deletedmom_21 dorukbenaninannesi tamam canim 1 aylik olunca kontrole gideceksin artik aylik kontrolleri olacak 1 ay 2 ay diye yani
Deletedmom_21 dorukbenaninannesi randevulu gidersen daha iyi olur en azindan saatinde hemen girersin o kadar saat beklemezsin
dorukbenaninannesi basaksahinx devlet hastaneleri randevu ile mi bakıyor yoksa randevusuz gidebiliyor muyuz? Ben öyle bisey duymuştum 3 aya kadar mı ne önceliği var diye biliyorum .
AhmetEymenEnes dorukbenaninannesi Rabbim analı babali buyutsun bebeginizi. Oglum 4 bucuk aylik egitim arastirma hastanesinde dogum yaptim dogdugu gun butun kontrolleri yapildi 1 haftalikken isitme testi ve kilo kontrolu icin muayneye cagirdilar 15 gun sonra da saglam cocuk polikligine randevu verdiler her ay duzenli kontrole goturuyorum randevuyu onlar veriyo 1 bucuk aylikkende kalca ultrasonu icin randevu vermislerdi bu arada 3.oglum diger 2 oglumdada ayni sekilde devam ettim egitim arastirma hastanesinde dogum yaptim üçünude