Gizemer Arkadaşlar bu sorunla karşılaşan anneler var mı varsa nasıl düzeldi bebeğinizin boyun eğriliği Eğer düzelmezsse ileride ameliyat olabilirmiş
Balcicek1 Gizemer benim bebeğim de vardı çok şükür düzeldi fizik tedaviye gittik fizik tedavi ile iyi oldu
Gizemer Elin34 hayır öyle demedi sadece bu çocuğun boynu eğri dikkat et düzelt yatarken dedi hemşiresi de eğer geçmezsse ameliyat gerekir dedi
Elin34 Gizemer o zaman aynı tarafa çevirmemesine özen gösterin özellikle uyurken siz çevirin farklı yönlere
Balcicek1 Gizemer evde maalesef yapamadık çünkü ağlıyor ağlayınca ben kıyamıyorum verimli olmadı o yüzden aksatmadan fizik tedaviye gittik
Balcicek1 Gizemer benim naçizane tavsiyem mutlaka fizik tedavi doktoruna kontrole gidin küçükken daha kolay tedavisi büyüdükçe zorlaşıyor
Gizemer Balcicek1 Balcicek1 ya her iki tarafa da kafasini döndürebiliyor uyurken falan kafasını düzlüyorum inşaallah bir ay içinde biraz düzelme olur kafa yastığı alacam bide
Bentuce25 Gizemer nasıl oldu bebeğiniz bende aynı sorunla karşı karşıyayım sürekli sağına çevirdiği için hem kafası düzleşti hemde yamukluk oldu neler yaptınız rica etsem bilgi verir misiniz