dorukbenaninannesi Bebeğim doğumdan sonra kilo kaybı yaşadığı için mamaya başladım. Aptamil kullandım, şimdi SMA kullanıyorum. Aptamili beğenmedim, SMA da sanki doyurmuyor. Siz neler kullanıyorsunuz? İçeriğine güvendiğiniz mama önerileriniz var mi?
Balkizlarim dorukbenaninannesi sma optiro kullanmıştım çok memnundum aslında bebekten bebeğe göre değişebiliyor o Zaman 🌾
TheBaby dorukbenaninannesi Tüm mamalarının satış politikası anne sütüne yakın diye lanse etmeleridir. Hiç biri %100 temiz değil. Aptamili siz neden beğenmediniz onu anlayamadım. Bebeğin beğenmesi önemli sizin değilde. Bebekler hangi mamayı severse ona devam etmek gerekir. Eğer bir mamayı bebek beğenmiş olsaydı bu kadar çeşitli mama üretimi olmaz hepimiz aynı mamayı kullanırdık. Benim kızım bebelac goldu kabul etti mesela. Oğlum ise aptamil ile büyümüştü
iremceren dorukbenaninannesi hipp bebelac gold falan similac falan denenebilir bebek neyi kanul ederse, doyurmadığını nasıl anladnz, sık mama değişimi de bağırsaklar adapte olmadığı için gaz kabızlk yapar, kontrollü değişim yapın gözlemlerin doğrulupu için ❤️❤️
Sedfibomlksh16 Genelde hipp markasını çok öneriyorlar canım ben kulladım ilk 1 ay ama doyurmadı benim oglumu bırakıp sma’ya gectim kilo alımı falan cok iyi memnunum ben
dorukbenaninannesi Sma kabız yaptı sanırım benim oğlanı, aptamil de çok gaz yapıyordu. Yeni mama arayışındayım. İnsan hepsine güvenemiyor.
1Mervemrv İlk aylarda hipp kullandık kabız yaptı ama onun dışında güzeldi şu an aptamil kullanıyoruz tadı güzel kabızlık problemi de yaşamadık devam ediyoruz.
dorukbenaninannesi TheBaby bebeğim huzursuzluk çıkarıyordu Aptamil kullanırken ondan dolayı beğenmedim. Sma kullanıyoruz sakin ama sanırım o da kabız yaptı. Ondan dolayı başka mama önerileri için yazdım.
dorukbenaninannesi iremceren Yok sık değiştirmedim. Sadece başka mama deneyip beğenenlerden öneri almak istedim.