mertalibrother Youtubede kanalları var izleyenler vardır mutlaka annesi vefat etmiş çok çok üzüldüm Allah sabır versin çokta sakin sessiz bir hanımdı🥺 Çok severek vıdeolarını izliyorum bu çiftin İzleyen varmı benım gibi
Deletedmom0099 mertalibrother bende izliyorum gerçekten çok üzüldüm annesine kızın kırkı daha yeni çıktı üzerinde bir de bu acı allah rahmet eylesin
Elif_1309 mertalibrother bende izliyordum hatta instg yok takip edemiyordum çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin
Halimea mertalibrother ayy en son covid den dolayı yoğun bakımdaydı , yarı kısmı felc geçirmişti🥺 ölmüs mü … mekkanı cennet olsun nurlar icinde uyusun….cok üzüldüm
mertalibrother Deletedmom0099 bebegini kucagına almasınamı sevinsin annesinin vefat etmesinemi üzülsün çok zor bir dönem geçiriyor Allah sabırlar versin 🤲🏻
mertalibrother AnnaKurt yeni bir fenomen degil 5 seneden fazladır youtube vıdeo atıyolar 3 seneye yakındır izliyorum anneside vıdeolarında olurdu ara ara , vefat haberini duyunca üzüldüm haliyle😔
mertalibrother Halimea sabah instagramdan vefat haberini paylaştılar bende öyle ögrendim Aslında perşembe akşam vefat etmiş bugun cenazesi varmış 😔
Halimea mertalibrother 😿 mekkanı cennet olsun nurlar icinde uyusun. Ya cok üzücü daha tuba lohusaydı . Birde kücük kız kardesi vardı, Rabbim kalanlara sabırlar versin😔
Pikapikapikacuuu mertalibrother çok üzüldüm 🥺 uzun zamandır takip ediyordum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Pikapikapikacuuu AnnaKurt orası öyle tabi ama şimdi herkes çekiyor . Benim kanım çok ısınmıştı onlara burda böyle bir post açıldığına göre sevenleri de baya çok.
mertalibrother Pikapikapikacuuu samimiler çünkü yapmacık degiller neyse onu çekiyorlar günlük vloglarına bayılıyorum zaten aynı bizden bi farkları yok kayınvalidesi zaten şeker gibi kadın