PrensesAnnesi1 Kizlar sigara hamilelik oncesinde cok iciyordum hamileyken hic icmedim birakmistim ama simdi emzirirken gunde 3 tane iciyorum engel olamiyorum kendime ve bu durum beni cok uzuyor cokmu iciyorum acaba. Yargilicak olanlar yazmasinn simdiden onlara bb
Pinkbery PrensesAnnesi1 yoo cok degıl gunde 3ü gecmiyosan.ama dikkat et sütün tadını degıstırebilşyor. Bebegn reddedebilir bi zaman sonra.
Theseda PrensesAnnesi1 bende içiyordum emzirirken 3 4 tane şu an bir sıkıntı olmadı ama ilerleyen yaşlarda çıkabiliyormuş inşallah olmaz emzirdikten sonra içmeye çalışın ya da uyurkenn🙂🙂
Portakal PrensesAnnesi1 valla seni yargılamak bizim haddimiz değil. Ama ben yerinden olssm içmem ki içmiyorum da bebeğimi 3 haftalıkken öğrendim bıraktım şu an 4 aylık olcak içmiyorum canım hala istiyo yalan yok ama içmiyorum kesinlikle bunu ona yapamıyorum eşim evde içmesine rağmen ona kıyıp içemiyorum bebeğine verdiğin zararı gözlerinle görsen asla içmezdin bence
Bilgeefe02 PrensesAnnesi1 bende içiyorum doktora sordum içmemek daha iyi ama mama mı sigara içip emzirmek mi dersen sigara içip emzirmen mamadan daha sağlıklı bebeğin için dedi bazı anneler sigara için emzirmeyi bırakıyormuş şimdi mama için kötü yorum yaptım diye linç yerim 😄 içtikten 1 saat sonra emzir ben Mesela emzirirken diğer göğüsten süt akıyor ya onu da bir yandan sağıyorum gün içinde hep hazırda süt olsun diye ola ki içerim sigara bir anda uyanır ya da ağlar emmek isterse diye hemen o sağdığımı veriyorum doktor o şekilde söyledi bana
PrensesAnnesi1 Pinkbery aynen 3 u gecirmiyorum ve hep onu emzirdikten sonra iciyorum sabah oglen aksam 1 tane. Emzirdikten sonra icip 3 saat emzirmiyorum zaten o 3 saattede uyuyor ve ekgida veriyorum 7 aylik canim . Biraz icim rahatladi
PrensesAnnesi1 Theseda aynen genelde oyle yapiyorum uyuduktan sonra iciyorum 3 saat emzirmiyorum uyudugu icin canim😊 zaten 4 u gecirmiyorum canim