cnsymn Dis çıkartan bebeklerinizin ateşi ne kadar sürdü? Dirençli Bi ateş mıydı? Kaç dereceye kadar cikti
Ysmndmrl cnsymn diş ateşi çabuk düşüyor dirençli ateş varsa ve 38 serçeyi geçiyorsa ihmal etmeden doktora gidin salgın var
Mariposa cnsymn dis ateşi başta hafif sıcaklık yapar dirençli değildir , normalde 38 e kadar çıkmaz , hafif ishal ve bebekte huzursuzluk yapar . 38 ve üzeri ateşte enfeksiyon düşünülür genelde bunun cevabını en iyi doktor bilir.
cnsymn Momanne06 kaç gün sürdü acaba bu durum calpol ise yaramıyor en fazla bir buçuk saat düşüyor sonra tekrar başlıyor
Momanne06 cnsymn valla canım azı dişini çıkartırken zorlandı söyle 1 ay falan iştahı kesildi aralıklı ateşi oldu gelmek bilmedi en son bi ateşi çıktı 2 gün sonra patlatti
cnsymn Ysmndmrl gittim herseyine bakıldı ama iki gündür 38.2 e kadar çıkan bir ateş var. Dis yolda dedi. Kanında falan hiç bir şey çıkmadı. Dis yapıyor dedi.
cnsymn Ysmndmrl gene de endişeliyim farklı iki hastaneye gittim ikisi de aynı dedi. Kafam çok karışık
Ysmndmrl cnsymn çocuk doktorumuydu gittiğiniz birde 1 ay önce el ayak ağız hastalığı Die birşey atlattık doktoru diş dedi ama bu hastalık çıktı ateşten 2 gün sonra vücutta döküntüler başladı bunu anlamıyorla malesef duş ve soğuk kopreks deneyin hala inatçı ateş varsa o zaman başka bir dr deneyin isterseniz
cnsymn Mariposa yok diyo arkadaşım ya en iyisi tekrar gitmek. Bende sizin gibi düşünüyorum çocuk hastanesine kadar götürdüm en iyisi gitmek.
Mariposa cnsymn bi kaç gün daha bekleyin bakalım devam edecek mi. Her bebekte farklı olabilir semptomlar
cnsymn Ysmndmrl evet direk çocuk hastanesi bursa dörtcelik çocuk hastanesi. Bilmiyorum o da olabilir sonradan anlicaz artık