Balcicek1 Sağlık ocağında 9. Ay aşısı yapıldı mı? Doktorum 12. Ayda yapılması gereken aşıyı erken yapıyorlar yaptırma dedi kafam karıştı. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Dondurmalikahve Balcicek1 Evet bende 9 aylıkken yaptırdım 12. ayda da aşı var bana yaptırma diyen olmadı ve sıkıntı olmadı. Ama siz doktorunuz yaptırma dedi ise bekleyin
Nsykt Balcicek1 ben kontrole sağlık ocagına hic götürmüyorum. Kendi doktorumuz söyledi, cok göç olduğu için salgın varmış o yüzden sağlık bakanlığı 12. Ayda yapılması gereken kkk aşısını 9. Aya cekmis. Biz yaptırdık bi sorun yasamadık.
SetenayCo Balcicek1 Özellikle Suriye’,den gelen düzensiz göçmenler yüzünden çocuklarda yaygınlaştığı için 9.aya çekilmiş ama çok ağır bir aşı, o yüzden biz de yaptırmadık. Parka çıktığınızda el hijyenine dikkat ediyorsanız yaptırmayın derim.
sarmaliklahana Balcicek1 Ben yaptırdım. Bana hemşiremiz. Devlet kampanya adı altında yapıyor. Mülteciler çogaldı ona karşı cok gezıyorsanız yaptırın bence demişti. Biz sehirdısına piknik deniz cok gezdiğimiz için yaptırdık. Aynı aşı 12.ayda da yapılacak
Balcicek1 ege_emir_can kızamık aşısı sanırım sağlık ocağı yapalım dedi doktor ellerinde şuan varsa ondan yapmak istiyorlardı r 12. Ayda olması gereken bir aşı dedi çok kafam karıştı
Balcicek1 sarmaliklahana anladım biz doğru düzgün evden bile çıkmıyoruz henüz Piknik deniz bir yere gitmedik
Daenerys Balcicek1 kızamık aşısı. Ülkeye gelen mülteciler yüzünden yaygınlaşmış o yüzden erkene çekilmiş. Bize de doktor okula giden başka çocuk yoksa yakınınızda gerek de yok dedi. Biz yaptırmadık öyle diyince bugün yaptırdık 12. Ay aşısında da var
Balcicek1 Daenerys tek çocuk başka kardeş yok okula giden çevremizden biri yok. Sizin bebeğiniz 12 aylık mı
ege_emir_can ben rota virüsü yaptırmadım saglık oca dan solemedi ler bile bana belkıde pahalıdır dıye bence gerek yok eskıden bu asırlar yokdu bıle imkanı olan tabı yaptırabılıyorsa yaptırmalı
Elfvli ege_emir_can hiçbir asi için gerek yok demeyin . Evet pahali bir asi. Ama sonuçları çok ağır olabiliyor.
Elfvli Balcicek1 9. Ayda da 12. Ayda da asi yapıldı. Kimse erken demedi . Üstelik.saglik ocağında değil doktorumuz da yaptırdık.
ege_emir_can Elfvli tabikide ama bu dewırde bır askıya bukadar wrrmek durumu olmayanlar ıcın mumkun deıl allaha emanet yawrularımız
Elfvli ege_emir_can bu konuda çok haklısınız. Ona asla sözüm yok. Hem onemli denilip, hemde paralı olması çok üzücü . Maddi durumu el vermeyen ailelerin çocuklarının suçu ne ? Ama gerek var mı? Var. Dediğiniz gibi tüm yavrular Allaha emanet olsunlar inşallah 🙏
gokcenin-annesi Biz 9. Ay aşısıyla beraber özel olan menenjit aşılarına başlayacağız. Acaba üçü beraber ağır mı olur? Yaptıran var mı?