Sinemipek Kizlar bebegim 3,5 aylik sut alerjisi. Yicek bisey bulamadigimdn ekmek fazla yer oldum. Zaten 10 kg fazlam var. Bu yuzden kg alcam diyede korkuyorum ekmegi kessem doymuyorum. Varmi benim gibi olan neler yapiyosunuz ☹
Deletedmom277 Sinemipek kızım süt ve çoklu besin alerjisi var. 6 ayda 10 kilo verdim. Çünkü yiyecek pek bir şey yok. Sabah patates kızartması zeytin reçel 1 dilim ekmek. Gün içinde çok yemek yemem akşam da bulgur pilavı kuzu eti fasulye nohut ıspanak gibi yiyecekler. Ekmek 1 dilim yiyebilirsiniz yanında çeşidi çoğaltın. Zeytin çok yiyin patates haşlayın ya da kızartın
HungryWolf Sinemipek sebze agirlikli beslenin ekmegi tam bugday alin az yiyin. Et yumurta yiyebiliyosaniz az yagli yiyin. Ara ogunlerde meyve veya tavuklu/bezelyeli/ton balikli salata yiyin. Yani bir postta baya anlatmistim neler yiyebildigimi bizde diyetteydik ozaman tabi kilo sorunun yoktu ama o poatu bulabilsem buraya eklerdim. Kek yapiyodum sutsuz madensuyuyla sut olsun diye mesela. Bolca su icin zaten en onemlisi o.
Mervea Sinemipek 9 aydır süt ürünleri yumurta tüketmiyorum ekmek makarna bu tür şeyleri daha çok yiyorum ama kilo almadım aksine zayıfladım hamile kalmadan önceki kilomun altına düştüm
Sinemipek Deletedmom277 bizimde coklu besin alerjiso kirmizo meyve sebze ,kuruyemişler , baharatlar ☹
Sinemipek HungryWolf korkuyorum sütüm kesilir diye habire biseyler yemek zorunda hissediyorum kendimi
Nesrinbek88 Bizim de süt ürünlerine alerjisi var bende sıkıldım artık kızında emmek istemiyor 4 aylıgız cuma aşımız sa bar cok huysuz sürekli sagım yapıyorum