eylulmeselesi Merhabalar anneler dunden berı eşim ben ve kızım ıshalız bulantı var perısan olduk doktora gıttık serum olduk ama etkı etmedı bır lokma bırsey yıyemıyoruz acaba salgın mı var ne keser ne düzeltir cok kotuyuz aılecek
Poyrazinorhaninannesi33 eylulmeselesi aynı şikayetler var test oldum pozitif canım. Mutlaka test yaptır 3 gündür boğazımdan lokma geçmiyor
Eloo005 eylulmeselesi Ciddi bir şekilde salgın var benim bebeğimde de bulantı öksürük var çok o yüzden dün acile gittik doktor antibiyotik verdi. Salgın var hastaneler dolu çocuklar hep acilde. Salgın olduğu gibi vakalar çok arttı bi test yaptırın geçmiş olsun
eylulmeselesi Poyrazinorhaninannesi33 yaptırayıö canım korkuyorum acıle gıttım doktor bagırsak emfeksıyonu dedı antıbıyotık verdı kızım eşimde aynı sekılde ne zaman gecer bıkmıyorum cok zor😔
Poyrazinorhaninannesi33 eylulmeselesi doktor bana test bile istemedi ilac verdi tahlil istedi ama girişteki ilk izlem yerinde ki beyefendi söyledi bir test yaptırın isterseniz diye yaptırdım covid çıktı doktor demiyor canım enfeksiyon diyor
Reca Bende aynı durumdayım dun acike gittim mide bulantısı ishal kusmada vardı mide enfeksiyon dedi serum verdi iyi geli antibiyotik içtim bugun iyim