Zeynepnazinannesi 8 ay 12 günlük kızım var ama hala desteksiz oturamıyor ve emeklemiyor çabası bile yok 🤦♀️
Seydameva Zeynepnazinannesi benim kızımda emeklemiyor ama 5.5 Aydan beri desteksiz oturuyor sizinkiyle ayni hemen hemen ama her bebek aynı olacak diye birsey yok tabi bi dr görüşün isterseniz 🥰
Nefesim Zeynepnazinannesi zamanı gelince yapacaktır annesi çok da şey yapmamak lazım 😊 benim kızım 8 aylıkken desteksiz oturmaya başladı tam 8.5 aylıkken de emeklemeye başladı hiç durmuyo emeklemesi için acele etmeyin 🤦♀️
Bhrbhr Zeynepnazinannesi merhaba bizde tam 8 ay 10 günlüğüz desteksiz oturması 10sn geçmiyor yatmayı istiyor sizin oturmaya başladımı
Zeynepnazinannesi Bhrbhr Evet canım çok şükür başladı oturuyor artık zaman isteyen şeylermiş bunlar onu farkettim
Seydameva Cybelle bebeğiniz onun sinyalini verecektir mutlaka size biz 4 aylıkken oturtuyorduk çünkü oturmak istiyordu günde 10 dk destekli ama kucağımdayken hep oturur vaziyetteydi bebeğinizi izleyin o size en doğrusunu gösterecektir emin olun 🥰❣️