Benanneoldum 16 günlük bebeğim var sol meme ucum çok kötü bi şekilde şişti ve dehset agrı var neden böyle ne yapabilirm lütfen tecrübeli anneler yazsın 😭😭
Nazefe Benanneoldum mastit olmuş olabilirsin sicak dusa gir bir kalıp sabun al sicak suyun altında göğüslerini kalıp sabunla yıka masaj yap yumuşat sağ göğsünü kızarıklık varsa ateş yapar çok sertlesmeden sabun olayını yap lahana yapraklarını hasla buzluğa koy soğuk soğuk göğüslerine koy ateşini alir yumuşatır ama hastane tipi makinaya sağ acile git çok kötü olursan
Nlngucluel Benanneoldum cnm sıcak suyun altında masaj yap sütünü boşalt bebek tamamen icemiyordur sonrada bol bo lver bebege
Derin17 Benanneoldum bol bol pompayla çektirin masaj yapın mutlaka, soğuk Bi bez koyun, ılık duş iyi gelir
Biricik01 Nurhayat1212 naptın kız korkutma öyle 😁benim iki göğsüm de mastit oldu sağlık ocağına gitmiştim doktorum söyledi antibiyotik yazdı bolca emzirdim sağdim geçti.
renkliruya Sadece meme ucu mu şişti yoksa göğsün tamamı mı? Mastitte bildiğim kadarıyla göğüs şişiyor.. Yada göğsün bir kısmı.. Benim öyle olmuştu.. Sadece meme ucu ağrıyorsa başka bir sorun olabilir..
Biricik01 Nilebru şımdı gördüm nasıl oldunuz hala halsiz misiniz ? 2 gune geçti antibiyotik cok etki etti acile gidip sağmıştım sonra evde sık sık sağdım emzirdim sıcak su tuttum geçti.cok geçmiş olsun
Derin17 Nilebru yok yok bebekle alakalı değil süt kanalları tıkanıyor boşaltmak gerek zaten sütünüz fazlaysa sağın mutlaka ben öyle kurtuldum mastit çok pis bişey