QueenMommm Kızlar ehliyete yazıldım kitapçık verdiler sınavlar kaç ay sonra başlıyor ne onlar söyledi ne ben sormayı akıl ettim bide bu sene sınava girenler nasıl sorular ilk önce sınavı kazanıyormuşuz sonra direksiyon sınavı başlıyormuş 😬
Fenty QueenMommm Ben sorunuzu bilmiyorum yakın zamanda bende yazılacağım da ne kadar verdiniz ücret olarak toplamda dosya parası vs ne kadara geliyor fiyatların çok yüksek olduğunu duydum da.
guldennnn QueenMommm kayıt oluyorsun dersler başlıyor sonra derslere katılım sağlamanız gerek mecbur değil ama sınav için kolaylık oluyo. Dersler bitince sınav tarihleri açıklanıyor sınav için zaten ordaki yetkililer yapıyo sizin yerinize. Sonra yazılı sınavı geçtikten sonraydı sanırım direksiyon dersleri başlıyor onlar da bittikten sonra yine direksiyon sınavı için başvuru yapıyorsunuz
Purposeless QueenMommm kayıt olmuştum 1 hafta kurs vardı ona gittim kurs bittikten sonra sınava çağırdılar. Sınavdan bi gün önce haberim oldu benim kitapçığa ve internetteki geçmiş sınav sorularına baktım zaten sorular hep aynı kolaylıkla geçersiniz 92 aldım ben kazanırsanız bi sonraki hafta direksiyon eğittimlerine çağırıyorlar oda bittikten sonra sınav günü veriyorlar
Lulemom QueenMommm şimdi nasıl bilmiyorum ama 2012 de aldım ben. Kursa hiç gitmedim. Derslere girmedim yani. Son 3 yılın sorularını çözmüştüm. O zamanlar çıkmış sorular soruluyodu. Şimdide öyledir büyük ihtimal, dön dolaş aynı soruları çöz çıkmışları. Ezberlemiştim ben resmen 😄
Eski9 QueenMommm teee Aralık ocakta yazıldım Mart’ta yazılı sınav oldum Mayıs sonu direksiyon sınavı oldum ama kaldım ilk sınavda 6 ağustosta ikinci sınavım var inşallah geçerim
Aysecelik17 Bende yazıldım ehliyete , derslere girmedşm uygulamadan çıkmış sorulara çalıştım , sınav yarın 😀 konyada 3.500 kurs ücreti
Nurahsen09 QueenMommm çalışırsan kolay canım sorularda bir şey yok ama kalan da çok fazla yazılıda sanırım çalışmayan kesimler direksiyon eğitimi alıyorsun belli saat sonra direksiyon sınavı 2 3 ay içinde almıştım ben mesela süre bulunduğun yere göre değişir
Selbiyavuz19 Ben sağlıkçı olduğum için çalışmadım sadece sağlık sorularını yaptım 78 almıştım sonra direksiyon kursu başlıyor 1 hafta onu aldım direksiyon sınavına girdim yanımdaki adam o kadar gıcıktı ki beni yanılttı L parkta kaldım ama nasıl ağladım nasıl 😂çok aktif araba kullanıyordum kalmam beni çok üzdü 2. Girmem de aldım komisyon üyeleri de çok önemli bence insan olan bir şekilde yardımcı oluyor heyecanını alıyor en azından ben 850 ye yazılmıştım 2020 de şuan 4000 bin olmuş gittiğim yer hem zam geliyor hemde git gide zorlaşıyor
zeynepolurmu QueenMommm 2018 yılında girmiştim genelde hep aynı sorular şıklar değiştirilerek soruluyor çıkmış sorulara mutlaka çalışın hatta ben kitapçığı bitirmiştim eşim de sadece çıkmış sorulara çalışmıştı benden yüksek aldı 🤭 kitapçıkta olan genel bilgileri de okuyun ama mutlaka yol önceliği, ilk yardım vb bir de her senenin çıkmış sorularına baktınız mı 70-80 garanti başarılar dilerim ❤️