Kerem_mom Merhaba neler yapıyorsunuz ? Bize doktor sadece calpol e devam dedi ilaç harici birşeyler veriyor musunuz ? Şuan ıhlamur ve limon veriyorum
Liva-kuyucadisi Kerem_mom bizim doktorumuzda calpol dolven ve cinko verdi. 4 er saat arayla icmesini soyledi.baya atesli bir covid atlattik.gerci hala atlatmis degiliz.doktorumuz tekrarlayabilecegini soyledi.2 hafta kadar daha gozlemleyecegiz.Allah cocuklarimiza sifa versin.bu arada kizim 7 aylik suan ona gore veriliyor sanirim ilaclar.doktorunuza sorup kullanmaniz daha mantikli aslinda.
Gizy Kerem_mom calpol pedifen dönüşümlü verdik ekstra boğaz spreyi kullandık ve ben hurma pekmezi ve bal verdim 18 aylık benim oğlum. Çok geçmiş olsun 💐
Kerem_mom Ikrazumra19 7 buçuk aylık boğazladı falan mahvoldu çocuğun hiç sesi çıkmıyor kısıldı hep sesi
alparslan_ve_annesi Kerem_mom canm çocuğun 7 aylık yine büyük sayılır diğerlerine göre biz ıhlamur sayesinde düzeldi eşimde bende bence kullanmanız fayda edebilir 😊 virüse yakalanan herkese tavsiyemdir büyük etkisi var ıhlamur çayının
Kerem_mom Liva-kuyucadisi amin inşallah benimde oğlum 7 buçuk aylık . Doktor sadece calpol yani bi vitamin birşey hiç demiyor veya evde yapabileceğimiz birşey. Boğazları mahvoldu iyice. Bugün 4. Günümüz hala ateşi var
Brutal-Betty 10 buçuk aylık oğlum 2 gündür ateş ve boğazlar da enfeksiyon var dedi doktorumuz calpol dolven ve antibiyotik verdi
Byzacr Bizim doktorumuzda calpol, dolven ve vitamin şurup vermişti. Ben exstra sarımsak yedirdim kızıma ve kendimde yutup bol bol emzirdim iyi geldi toparlandı.
clrs Kerem_mom bol su ve emzirme ayrıca calpol ılık duş başka bişey yapmadık. 3. gün bi anda atesi kesildi. öksürük var devam ediyor ama oksurmesi iyi bişey ciğere inmiyor balgamı atmay çalışıyormuş
Ayln1613 clrs geçmiş olsun bende pozitifim bebeğim 10.5 aylık onda belirti yok şu an ne zaman sizin bebeğinizde belirtiler başladı
Ayln1613 Kerem_mom geçmiş olsun bende ili gün önce pozitif çıktım bebeğimde henüz belirti yok sizin nasıl bulaştı bebeğinizde kaç gün sonra belirtiler çıkmaya bağladı
clrs Ayln1613 benim hastalığım bitti tam iyileştim derken ona da bulaşmış ateşlenince fark ettik hiç bi belirti yoktu