Yavrupanda Hergün 5 te kalkıyo kurulmus saat gbi 1 saat öncesinde de uyansa uyusa Yine 5 e odaklanmıs Saat 8 oldu hala uyumadı 4 saattir ayakta direniyo resmen 🤦♀️ Delirmek üzereyim 🥺🥺
Meliket Yavrupanda ataklar olabilir dişler olabilir hasta olacak olabilir 7buçuk aylığız bizde de ataklar başladı hep kucak istiyo hep ilgi durduk yere ağlıyor uyumuyor
angel24 Yavrupanda merhaba bizimkide hergün 4 gibi kalkıyor saat 9a kadar uyumuyor.çok yogun ağlaması olmasada ıhlıyor neyaparsam yapayım uyumuyor.9 dan sonra uyuyor gündüz uykusuda iyi. Ama 1 haftadır aynı saate kalkmasını anlamış değilim. Çok yoruldum birde benim ikizi var allahtan o şimdilik iyi🙏🏻Siz nasıl bir yol izliyorsunuz
yase_bora Yavrupanda valla bizde öyleyiz artık çocuk ağlıyor ben de ağlıyorum, yaptığım hiçbir şeyden gram zevk almıyorum o kadar yorgunum ki. 5 ay 15 günlüğüz, bur haftadır böyle iki gündür biraz düzelir gibi oldu ama hiç ümidim yok. Uykuya cok direniyor.
Yavrupanda yase_bora bizde aynı valla Şimdide ateşi cıktı 🤦♀️ Hergün düzelecek diye beklerken dibe batıyoruz Acaba beceremiyomuyum anneliği 🥺
Nurbel Bizde 5 ay 20 günlüğüz geceleri çok sık uyanmaya başladı. Bazen uyanıyor 2 saat uyumuyor filan. Bu dönemlerde mi birsey var ki.