Hnm-123 Kızlar bir aylık bebeğim var şimdiye kadar emzirir yatırır 5 Merhaba kızlar bir aylık bebeğim var şimdiye kadar emzirir beşiğine koyardım. 2-3 gündür hiçbir şekilde beşikte durmuyor illaki bir kucak istiyor onun için ben de ana kucağı arayışına girdim. böyle sıfır alma imkanım yok letgo’dan bakayım dedim size sorum şu sizce bu ana kucağı kullanışlı mı yani bebekler seviyor mu ?ya da kullananlar için sorayım bebekleriniz bu ana kucağını sevdi mi alayım mı sizce işimi görür mü?https://resimyukle.io/r/jpiLsW1OIU
dorel Hnm-123 evet kullanışlı kızım 4 aylık bende yeni aldım az da olsa oyalanıyor hatta bazen uyuyakalıyor ana kucağında 😂
Doga0812 Hnm-123 bebegim 7.5 aylık hala yatiyor ama bu aralar kullanmıyoruz oturmak istiyor oturunca ondan düşme ihtimali çok yüksek kaldıracağım 😃
Deletedmom737383 Hnm-123 İkizlerime aldık bu model üstte bir arkadaşın yazdığı gibi içe çöküyor en güzeli yere yorgan atıp üstüne koymak ben öyle yapıyorum artık😃 Babybjörnler var dik tutuyor evet ama çok pahalı bir de ikiz olunca imkansız almamız o yüzden alıştırmadım nerde yatıyorlarsa orda rahatlar 😀
Ecoli28 Ben almadım ama araştırmıştım, bu modeller fazla çukur olduğu için bebeğin gelişimi ve oturması açısından iyi olmuyormuş, daha dik modellere bakmanızı öneririm
DevrimciAnne Hnm-123 2 aylıktı aldığımızda ana kucağı kurtarıcım oldu tatilde bile arabaya koyduk şimdi 4 aylık asılı oyuncaklarıyla oynuyor sizin bebe daha küçük ama en azından oyalar
Doga0812 Hnm-123 çöküyor ama puset gibi işte ben yeni öğrendim bu bilgiyi bir sıkıntı yaşamadım ama herkeste kullanıyor