TtazeAnne Arkadaşlar merhaba 25 günlük bebeğim öksürüyor boğazı kuruyor gibi sanki ve sanki kusucakmiş gibi öğürüyor 😞 normalmi acaba pazartesi götürücem doktora belki bilgisi olan vardır diye buraya sormak istedim
dorel TtazeAnne bebeğin daha çok küçük eğer öksürüğü artarsa acile götür Pazartesi de hemen hastaneye git benim bebeğim de 2 buçuk aylıkken öksürüyordu hastalandı 3 gece hastanede yattı inşallah iyi olur bebeğin burnunu temizle sürekli ve emzir 🥺
Renasumut Benimde 4 aylık bebegimde öksürüyordu instagramda hastalanmayan cocuk adlı bi sayfa var orada yazıyordu sarımsak yutup bol bol emzirin diye bende dün sarımsak bal limon kürü yapıp yedim bol bol emzirdim gece hic öksürmedi şuanda iyi
TtazeAnne TtazeAnne burnu falan tıkalı değil ki sadece öksürük var oda çok nadir oluyor.😕 Sizede geçmiş olsun
Lahe12 TtazeAnne benim de 2 aylık arada öksürüyor normal ya süt içip yatırıyoruz bazen süt peynir kesiği gibi olup boğazına takıyor o yüzden öksürüyor ve midesini bulandırıyor
Vgc Benimki de arada öksürüyor bazen yutkunamıyor tükürüğü boğazına kaçıyor bazen ağzına fazlası geliyor öksürüyor normak gibi geliyor bana bu