Happymamss Kızlar 3 gün önce test verdim 2 gün önce poztf çıktı testim boğaz ağrısı ateş sıtma ve bel kalça bacak ağrısı olarak ilerledi şuan yine tekrar bel ve bacak ağrım var bu ne zaman gecicek neden sürekli tekrar ediyor 😔
Sevgiguveen Happymamss bizim tekrar etmedi bnde sadece bogaz ağrısı oldu eşim nezle gibiydı kızımın 1bucuk gun ateşi oldu sonra geçti geceb hafta cumartesı olduk karantına bıttı şüküt geçti herkese farklı etki yaratıyor parol için bol bol nurafen içtik birde biz kas agrısına ıyı geliyormuş .
Kk41 Happymamss serum taktırın agrılara cok iyi geliyor. Benimde 2 gün sürdü geçemeyecek sanıyor insan
Bsrdgnmt Bende aynı durumdayımdayım. Üstelik bebeğim de hasta , tam iyi oluyoruz tekrar ediyor. Nasıl gececek bilmiyoruz
Happymamss Bsrdgnmt geçmiş olsun inşallah canım yok mu başka geçiren yardım edebili ek olan … Sizin öksürük hapşırık varmı acaba
Fad2525 Kızlar bende bebeğim 2 aylıkken oldum covid oldum aynı belirtiler vardı belden aşığım tutmuyordu ateş vardı .ayrı bi odada kaldım maskeli günde 2 duş bol su beslenme ile geçiyor olumlu düşünün hep
2civcivannesii D vitamini alırım Sirke ile gargara yaparım Kulak copunu Kekik yağına batırıp göğsüme ve siritima çizgiler çekerim Odaya kekik buharı yayarim Zeytin yaprağı çayı içerim C vitamini kapsülleri alırım Ve parol içerim
Bsrdgnmt Benimde kızım covid biraz uykuya eğilimioldu bu sürede normal mi ? Ateşi düştü fakat derin uyuyor br iki gündür ?
Happymamss Bsrdgnmt kuzum ilaç veriyor muydun ? Biz bile çok halsiz oluyoruz zaten eğer ilaç verdiysen uyuması çok normal ama yinede yanıltmak istemem benim de bebeğim ilaç için çe yada rahatsız olunca uyumak istiyor