Tgce80 Bebegum dun 5 saat agladı uyumadı bende oturdum onla agladım napacagız nasıl dayanacagız daha 23 gunluk
_mmom Tgce80 Allah sabrını veriyo😂😂😂 gaz ayları çok zor maalesef ama dayanmak direnmek zorunda kalıyoruz
Elisa34 Tgce80 evet cok zor bizde ok cektik hergın aynı saatler aralığında iki üç saat aglardı 3 bucuk aydan sonra baya azalmıştır gaz damlası probiyotik kullandık azda olsa faydasını gorduk
Melesss Tgce80 ay benimde bebeğim kolikti geçiyor annesi bende senin gibiydim ağlardım hastanelere koşardık🥹 şimdi 10 aylık her şey geçiyor🙏
Selin1234 Tgce80 canım çörek otunu ro dadan yada havanda toz haline getir üstüne zeytinyağını dok bor şişeye koy ve bebeğinin ağzına bir çay kaşığı ver bak faydasını göreceksin benim ikinci kızım kolikti ben bu se şekilde atlattım
Birbey Valla kolik gaz maz bitiyo ama 4+20 den bildiriyorum çocukta ağlama hali huy olarak kalıyo hobi olarak ağlıyo gülerken ağlıyo süt içerken ağlıyo uykuda ağlıyo yani bi şekilde ağlıyor artık gaz olmasada 🥹🥹
dlsclk Tgce80 seni üzmek gibi olmasın ama 35 40 günlük iken max seviyelere ulaşacak . Allah yardımcınız olsun ama yapacak bişey yok malesef biz biogaiya sayesinde biraz rahatladık 4 aylıkken bitti