Kalimbanne Duyulurum evet aynen öyle. Hareketli şarkıda ses rengi, dokusu çok anlaşılmaz. Mutlaka eslige ihtiyaç vardır.
Dersim4763 7 numarayı gidip gelip dinliyorum oğlum bile dinleyince eşlik etmeye başladı sesini duyunca ama beğenin çok az.😊Umrim sen kazanırsın
elifizm Herkese beğeni vermek adaletsizlik sayılıyor mu yahu bazı şarkıların bende anlamı o kadar çok ki düdüklü tencere bile söylese beğenirim çünkü
RumeysaSude Türküleri sesi güzel olan herkesin söylemesi kolay aslında belirgin nağmeler var ama 4 numaradaki türküyü bence herkes söyleyemez. Onu beğendim 🙏🏻
asafmomyy BenMathilda oğlum kucağımda sesi duyar duymaz gülümsemeye dikkatlice dinlemeye başladı bu nasıl ses bacım😍
Arenimo BenMathilda Babaannem çok severdi bana onu hatırlattınız. Sesiniz çok güzel ve insana o duygu geçiyor sizi dinlerken. Tebrik ederim👏👏🧿
Oksijenlisu BenMathilda bu zamana denk hiçbir yorum yapmadan oy kullandım. Ama bu sese yorum yapılmayacak gibi değil.🧿💐 Ağzına sağlık 🌸
asafmomyy birpofidikannesi canım ok işaretinde kırmızı renk silinir ama beğenin gidiyo bizde de aynısı oluyo beğeni kısmında ismin yazıyosa tamamdır