R_y_M Sampuanını kullanıyordum megerse içeriği temiz değilmis 😨 4 aydan beri kullanıyoruz ilk çocugumu da onunla büyütmüştüm yenisini almıstım bu 2. Halbuki temiz olan ne önerirsinşz
peanutbutter R_y_M içeriği temiz değil evet doğru ama tedirgin olacak kadar da kötü değil. Tedirgin olmayın. Ben weledayı öneririm
Aliasaf44 R_y_M içeriği temiz değil mi o kadar da para veriyoruz doktor önerisi ile başlamıştık aralarında en iyisi demişti
Ayssss1 R_y_M ben doktoe tavsiyesi ile dogdu dogali ilk zamanlar laroche kullandim sonra mustela 1 yasinda girdik bitmek üzere malum fiyatlar bayagi pahalandi bende degistirmeyi dusunuyorum
Mucizegebelik Defne34_ temiz içerik Hatta muhendisoglu paylaştı bende ona güvenerek kullanıyorum 3 aylık oldu oğlum
R_y_M fadikada bende onu kullanıyorum canım keske o instagram da ki videoyı kaybetmeseydim takip etmediğim bi bayan paylaşmıştı
R_y_M Mucizegebelik bende onu takip ediyorum ama en son ne zaman temiz diye paylaşmış diue baktım baya bi eski geçenlerde bi kadın paylasmıstı bi de bilmem ne kişi tarağından önerilmiş insanları kandırıyor felan diyerek o yüzden tedirgin oldum