Aysubtin01 Ms2731 ilk önce psikolojik olarak kendini hazirlaman gerekiyor çok güzel bir duygu ikisini büyütmek ama aşırı yıpranma oluyor çok zit oluyorlar ama onları oynarken görünce de içim gidiyor iyi ki diyorum ama çok zor bilgin olsun
AgahBeyinannesi Suan oglum 23 aylik 2. Bebiste 15 günlük. Bebegin gazi falan başladı zaten her saat emzir gece uykusu yok. Bakkala bile gidemiyorum. Oğlum daha 2 yasinda bile degil yani onun duzenli yemeği ni vermesi var. Ben onu yedirirken bebek on kez ağlıyor. Camasir astim az önce 3 kez agladi yanına koş. Ay ne bileyim zor işte. En kötüsü de en çok ilgi beklediği zamanda oğluma faydali olamiyorum. Elinden tutup gezdiremiyorum. Bazen bebeği emzirirken mahsun mahsun bakiyo icim aciyo. Kazara hamile kalmasam 2. Yi bu kadar erken dusunmezdim. Ekstra benim diş agrim var halim hic yok vs vs. Bi hasta olup yatsam herkes perişan yani
AgahBeyinannesi Ms2731 yani ben istemeyerek hamile kaldim fakat yinede cok mutluyum. Siz isteyerek 2.yi yaparsanız daha mutlu olabilirsiniz tabi cokta gözünüzü korkutmayim 🤣 tek sıkıntı benim icin 2yasindaki oğlumla yeterince ilgilenememek onun dışında öyle cokta zor değil alışıyor insan
Rav-Ebu Ms2731 22 aylık kızım 5 günlük oğlum var suanlik iyiyim ama kızım ilgi istiyor kucak istiyor sezaryen oldum bide yenidogan la uğraşmak uykusuzluk offf çok yorucu şimdiden gözüm korktu bence ilk çocuk 4 yaşına gelmeden ikinci olamamalı😂
Ruzgarcan Ms2731 benimde oğlum 23 aylık ikinci oğlum 50 günlük beraber büyüsünler diye sevincle karar verdik ama bir yazı okumustum çiçek mi bunlar beraber büyüyecekler gercekten doğru bebiş göğsümden inmiyor büyük oğlumada halası baakıyor . Zaten babasına çok düşkündü şimdi daha kötü oldu rızgar diye sesleniyorum gözünü bile kıbırdarmıyor umursamıyor beni çok üZülüyorum
Deletedmom5284 Sabır, sabır, sabır, uykusuzluğa, aç kalmaya, kirli eve, baş ağrısına, banyo yapamamaya 😁 hepsine sabır 😁
Acabaymelike Ms2731 kızım 2 buçuk yaşında ikinci kızım 45 günlük Başlarda zorlandık aöa şuan düzen oturdu insan çok çabuk alışıyor hiç korkmayın o yüzden 💕