34betul28 Zeynep0808 benimki de dönmüyor şuan 3ay 20 günlük sanırım 5. Aya yakın dönüyormuş. Uzattığım nesneleri de tutmuyor. Sizinki tutuyor mu
Denizanasi92 Zeynep0808 bizim 4.ayın sonunda döndü birden bire aman dikkat edin bir gün pat diye döner
Prenseslerimm_3 Zeynep0808 bizde 4 ay 4 günlüğüz dün yere battaniye serip koydum birimi uğraştı veeee ilk dönüşünü yaptı 🥰çeviyorum yine dönüyor sizde bol bol yere koyun
aysenurr_bgc 34betul28 bebeğim 3 ay 20 günlük çok nadir tam döndürüyo kendini ardından sırt üstü düzelemiyo ve evet benimkide henüz uzattıklarını tutmuyor henüz ellerini keşfetme aşamasında ☺️
Acremine Benımkı 5bucuk aylık yarım dönüyor ama erken dogdu sanırım gelişimi bi tık geriden geliyor🥺 bende ok takıyorum kafama böyle sizin gibi
1kiz1oglan- Kuzum 5 buçuk aylıkken döndü şimdi 9 aylık akşama kadar evin heryerinde dolaşıyor sürünerek yuvarlanarak 😂
Luliko Benim bebeğim de 4 ay 1 haftalıkken yarım dönmeye başladı. Şu an 4. Ay sonundayız ve baya dönüyor yuvarlanıyoruz 😊
Rozza Ben sürekli yere bırakıp kendim çeviriyordum yanına yatıp bana bakmasını sağlıyordum çok çabuk dönmeye başladı sende öyle antrenmanlar yapmıyorsan yapabilirsin . Her çocuk farklıdır . Bebek hazır olduğunda kendiliğinden yapıyor zaten
Nurrr1 Zeynep0808 3 ay 27 günlük oldu 1 haftadır dönüyor hatta tam dönüp kollarıyla kendini göğüsten kaldırıyor hızlı bir bebe😂 ama 15 günlükten beri karın üstü egzersizleri yapmıştık belki onun faydası da olmuş olabilir 🤷🏻♀️
Tugceozcetin128 Nurrr1 kesinlikle bende tummy Time yaptım on beş günlük falandı başlamıştım şu an 3 aylık kafasını falan çok iyi kaldırıyor dönmeye çalışıyor çok etkili bence karın üstü egzersizleri ben öneriyorum herkese 🤍
Zeynep0808 Tugceozcetin128 yaptırıyorum yan dönüyor kafasını güzel kaldırıyor dönmek içlnde çabalıyor ama beceremedi 🙈
Nurrr1 Tugceozcetin128 bencede öyle en azından boyun kaslarını o zaman çok iyi kullanabiliyorlar ne kadar erken başlanırsa o kadar çok etkili diye düşünüyorum 🌼