Brnbckc ben 15-20 gün hazırlık yaptım. Rutin oluşturdum, ayağımda sallarken de beyaz gürültü açtım. Sallama hızımı yavaşlattım sonra beşiğine aldım bi süre de beşikte salladım. Normalde beşikte sallasam da uyumuyordu. İlla ayak olacak. Sonra yine herşeyi sırasıyla yaptım beşiğe koydum bekledim. Ağlamaya başlayınca salladım. Sustuğunda bende durdum. Her sefernde böyle böyle devam ettim. İlk gün 1 saat sürdü. Ama en sonunda mayışıp tek bi noktaya gözünü dikiyo. O andan sonra sallamadım. Önemli olan uykuya geçiş esnasında sallanmaması. Öylece uyudu. Diğer uykularda ağlaması da sallanması da azaldı. 3. Gün ilk uykuda 1 kez ağladı 1 kez salladım durdum. Diğer uykularında hiç ağlamadı bende hiç sallamadım. O gün bu gündür sallanmadan uyuyor. Aslında sallanmak bebekler için bi rutin oluyo. Yani o mantıkta düşünmek gerek. Bebek sallandığında bi sonraki adımın uyku olduğunu anlayıp uyuyo. Mantık o rutini bozmak. Uykuyu hatırlatacak başka rutinler yapmak. Ben beyaz gürültü açtım çünkü duyduğunda uyumasını gerektğini anlasın diye. 1 hafta sonra iyice bağımsız uyuyunca da beyaz gürültüyü her gün bi tane sesini kısarak bıraktırdım. Şimdi sadece emziği ş veriyorum kendi kendine uyuyor