Dalinkokusu birmelekannesi2 yani hatırladığım kadarıyla ilac bittikten 3 4 gün sonra başlıyor adet bende kullanmıştım
Premseskolar birmelekannesi2 ben cok kullandım onu ilacdn sonra 15 gün icinde hep oldm ama olmayanda cok duydm
lyl0742 birmelekannesi2 bana adet söktürücü vermişti ilaç bitince 3 4 gün sonra olursun olmaz san gebelik testi bakalım tekrar geç döllenme olabilir demişti gebeysen de korkma bu ilaç zarar vermez demişti ilaç bitiminde oldum siz 1 ay diyorsunuz gebelik şüpheniz yok ise hormonal olabilir gidip kontrol olmalısınız kist olabilir emziriyosanız düzensizlik olabilir
birmelekannesi2 Dalinkokusu ben daha olmadım 1 ay geçti, acaba tekrar kullansam olur mu bilmiyorum olmamak için kadar kötü ki
birmelekannesi2 Premseskolar benim 1 ay oldu hala olmadım canım tekrar alıp kullansam acaba olur muyum bu sefer
birmelekannesi2 Dalinkokusu söyledim canım zaten doktor verdi ilacı bitince de olursun dedi ama yok yani olamadım böyle olacakmış gbi ağrım oluyor ama gelmiyor bisey
birmelekannesi2 lyl0742 gebelik yok canım, ben doğumdan önce kızıma hamile kalmadan önce de kendim hiç adet olmadım hep bu ilaçla oluyordum smdi de olamıyorum emziriyorum ama buna rağmen ilaçla adet olunmaz mi onu bilemedim