ulkununannesiiii Aşırı pahalı olmayan, sağlam güvenlikli havuz simidi öneriniz var mı?? İlk defa alıcaz
Gin ulkununannesiiii simitleri önermiyorlar genelde riskleri varmış. Çift boğumlu kollukları deneyebilirsiniz. Biz can yeleği ve kolluk almıştık, can yeleğini hiç kullanmadık, kolluklar yeterli oldu.
ulkununannesiiii Gin simitlerde oturmalıları düşündüm ama oda bebekler için sanırım. Kolluk en mantıklısı , teşekkürler ☺️
Gin ulkununannesiiii Olabilir daha küçük bebeklerde görüyorum genelde. Hareketli bir çocuksa içinde ne kadar durur kestiremiyorum 🙈
Gin ulkununannesiiii Aha bendekinden😹 Babasıyla endişeden yüzme dersi alıp yüzmeyi öğrendik biz. Kolluklarla öyle seri hareket ediyor ki suda yetişemiyoruz😅
YeniAnneIstanbul ulkununannesiiii rica ederim 🤗 bu tarz yuzme yelekleri cok mantikli, koluktan daha iyi ve guvenli ben dechatlondakini aldim bu yaz icin belki sizde begenirsiniz oraninkini ama dedigim gibi her hangi bir markaninki olur 😊
ulkununannesiiii YeniAnneIstanbul aynen çok mantıklıymış internetten araştırdım da Türkiye’de yok sanırım ama decathlonda varsa mağazasından bakayım . Çok sağolun 🙂