eymeninannesi11_ Kızlar oglum 16 aylık küçük çocuk sandalyesine çıkmış onun üstünden arka arkaya düştü fayansa off çok kötü düştü çok yaramaz strese girdim ya insallah bişey olmaz çok korktum ne yapayım
EndlessLove_ eymeninannesi11_ 2 gün boyunca gözlemleyin mutlaka. Sizi korkutmak asla istemem ama annemde mutfak fayansına vurdu kafasını beyin kanaması geçirdi. 2 gün hastanede tedbir amaçlı yatırdılar 2. Gün sonu çıkacağı vakit aşırı derecede bi uyku hali sezildi gözlerini açamıyordu kusması vardı kanaması başlamıştı. Gözlerde kayma kusma uyku hali vs görürseniz mutlaka hemen götürün hastaneye geçmiş olsun
cydcvk eymeninannesi11_ kesinlikle acile götürüp röntgen çektirin fayans diyosunuz. Ben halıya düşürdüğüm halde hep götürdüm acile. Arabanız yoksa ambulans gelip alıyor röntgen 2 dk bence hiç beklemeyin
eymeninannesi11_ EndlessLove_ sağolun insallah olmaz bu da mutfakta fayansa vurdu offf hiç durmuyor ya
EndlessLove_ eymeninannesi11_ çocuktur olur öyle canı sağolsun da gerisine bakma canım Rabbim korur düşe kalka büyüyecekler işte sen iyi ol bebeğine yansıtmamaya çalış gerginliğini korkunu sen iyiysen oda iyi olur unutma Rabbim beterinden korusun inşAllah
Mihriballimm Uyutmayin aktif mi hala hareketleri nasıl gözleri kusması baş ağrısı mide bulantısı var mı bunları takipte kalın .
NevinM eymeninannesi11_ çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlaya biliyorum geçen hafta benimde oğlum yatak odasında yatağın üstünden düştü o sesi o korkuyu hala üstümden atmış değilim Doktora götürdük hemen acile film çekildi çok şükür birşey olmadı doktor iki gün takip edin dedi gözlerde kayma yada aşırı kusma olursa hemen getirin dedi bide boynundan iki elinizle arada omuzlarına doğru dokunun demişti
eymeninannesi11_ NevinM ya 2 saat uyutmadım akşam 10 GB dustu 12 de uykusu çok geldı uyuttum ekstra hasta da ateşi halsizliği var o yüzden bilemedim ki hastalıkta olunca hareketleri hastalıktan da halsiz
Byz2019 eymeninannesi11_ dün benimde kızım düştü hemen foktora götürdük 4 saat ve 24 saat çok önemli gözlemleyin hareketlerinde tepkilerinde değişiklik var mı kusuyor mu diye dedibide tomografi çektiler bence sizde bi gidin derim bazı şeyker ihmale gelmez hemde içiniz rahat eder
Sunlight eymeninannesi11_ halı yada parkeyse evde gözlemleyin diyor doktorlar ama fayans mermer gibi sert zeminse hemen bi acile götürün baksınlar içiniz rahat etsin
Minersin eymeninannesi11_ Geçmiş olsun. Çocuk sandalyesi yüksek değildir muhtemelen. İçinizi ferah tutun bir şey olacağını sanmıyorum. Benim kızım 18 aylık sürekli düşüyor yürümeye başladığından beri, fayansta da kaç kez düştü :( Ama içiniz rahat etmiyorsa bir doktora görünmekte fayda var. 🌸
eymeninannesi11_ Minersin evet küçük sandalye su aralar hep bi yüksek alanlara çıkmaya başladı yatağa tırmanıyor koltuğa çıkıyor bilmiyorum Allah korusun ne bilim valla strese girdim allahım esirgesin