Esradnmeez1 Kızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı minnoşum 250 gr almış sadece geçen ay 6750 idi bu ay 7000 bana çok az geldi doktor normal diyo sıkıntı bende mi doktorda mı 🤷🏼♀️
Denizanasi92 Esradnmeez1 bizde 400 gr alıyoruz 2 aydır doktora az almış diyorum hep gayet iyi diyor meme reddi olduğu için bu iki ay etrafı keşfetmek ister çok emmek istemez normal dedi sadece ek gıdaya bir tık erken başlıyoruz geçen ay parmağınla tattır bu ay 15 gün sonra ek gıdaya başlayalım dedi 5 aylığıZ kilosu 7000
Sedacyln Esradnmeez1 5. Ay bebekler için kilo alımında yavaşlama dönemiymiş canım çok fazla hareketlendikleri için az kilo alıyolarmış bu ayda sıkıntı yapma hiç hayet normal kilosu😀
Esradnmeez1 Ozlemmmm1 ay bilmiyorum canım ya biraz da bu dönem ishali vardı meme reddi falan derken böyle oldu sanırım
prenses_we_prens_annesii Ozlemmmm1 benim kız da sizin bebek gibi mama alıyor mu acaba tek anne sütü mü 6 aya kadar
Ozlemmmm1 prenses_we_prens_annesii anne sütü 3. Aya kadar tek aldı sonra kilosu düşüktü dr mama önerdi ama çok iştahsız bir bebek yavrum ondan doğru düzgün kg alamadı şimdi ek gıda veriyorum biraz kendine geldi ama hala iştahı yerinde değil
Kutay_22 4ay 25 günlükken 7400 dü. Ama bu aylarda 6- 7-8 kilo olmaları gayet normal. 3.aydan sonra kilo alım düşüyor