cennetkokulubal Pzt işe başlıyorum bebeğime anneme bırakıp iş çıkışı alacağım Allah razı olsun ondan . Annem bakacak . Pazar günü eşyalarını götüreceğim neler götürmeliyim yardımcı olur musunuz 11 aylık
Aybersa cennetkokulubal sevdiği oyuncakları , suluk ve ek gıda malzemeleri tabak önlük vs Ona özel yaptığın veya aldığın gıda ürünleri İlaçları baş ucunda olması gerekenler özellikle kimliği acil bir hastane işi olur Bez ıslak mendil stoğu Uyku arkadaşı , biberon , emzik gibi olmazsa olmazları var ise Çantası içine hazır eşyalarının bir örneklerinin olduğu Kıyafetleri ,şapka şort ayakkabı çorap vs gibi Şimdilik bunlar geldi aklıma🥰
Papatya2636 cennetkokulubal bez ıslak mendil zıbın emzik uykuya daldığı battaniyesi bolca kıyafet mama suluğu oyuncak canı sıkılmasın😂pişik kremi varsa ilaçları
MiniKaya cennetkokulubal anladığım kadarıyla çalıştığınız süre boyunca anneniz bakacak ben sizin yernizde olsam annemin evine bir dolap yapar yani bebeğimin ihtiyaçlarını koyacağım bir alan evdeki eşyalarını ikiye bölerim sonuçta orada daha çok vakit geçirecek herşeyi orada ve evde olmalı bence
Sedaaksyy cennetkokulubal bolca yedek kıyafet , çorap , evde yemek yediği mama kaşık çatalı , tabağı , suluk , biberon , bolca oyuncak , bez ıslak mendil , calpol ve ateş ölçer, damlaları
1kiz1oglan- Biraz kıyafet biraz bez banyo malzemeleri havlu vs hazırda yiyecek stogun varsa onlardan koy ve sevdiği oyuncaklardan koy canm , zaten hergün gidip geleceksin eksik olan şeyleri götürürsün
Mommy_ cennetkokulubal Benim oğluma da babaannesi baktı. Ben evde ne varsa oraya da aldim. Suluk, biberon,emzik, bez,islak mendil vs alıp koydum. Kıyafetlerini sayı olarak arttirdim bi hurc yaptım biraktim. Hatta deterjaninindan da böldüm bıraktım kirlendikce bazen babaannesi de yıkadı.Oyuncaklarının da bir kısmını götürdüm orada da bir duzeni oldu. Sadece oğlumu götürüp getirdim cok rahat ettik.