[silindi] Sevgili anneler promalt kullanan var mı sabah akşam mı tavsiye edersiniz kullanımını veee en önemli soru çok kilo aldırır mı bilgilerinizi alabilir miyim 🥰
Deva22 [silindi] ben günde bir tane içtim ilk doğum yaptığım zaman bir kaç defa göğüslerim şişti çok süt yaptı o yüzden bıraktım kızım üç aylık günde bir tane içiyorum artık
Asyaveannesi04 [silindi] doktorum günde bir tane aç karnına içmemi söyledi ilk günden beri düzenli kullanıyorum yeşil olanı ama efsane süt yapıyor hem emzirip hem sağıyorum eşim kasa kasa alıyor
deniz_063 [silindi] 6 aylık olana kadar içtim kasa kasa içiyodum ama artma olmadı normal devam etti bende tadından çok sıkıldım bıraktım🤣
[silindi] Asyaveannesi04 bu arada bebeğim hastalandı buraya çok bakamadım cevap yazan tüm annelerime teşekkür ederim 🙏 peki sizde kilo artışına sebep oldu mu
[silindi] Asyaveannesi04 sağımı hangi saatlerde yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum çalışıyorum ama sütüm az çünkü dinleyemiyorum☹️
deniz_063 [silindi] ben mesela azaldığını hissettiğimde direk humana alıyodum gece göğsüm ağzıma giriyodu taş gibi oluyodu. sürekli içince olmuyodu ama bi anda içince fazla sütüm oluyodu
hlmeoztrk [silindi] ben kullanıyorum doktorumuz ikindin saatlerinde 1 tane içmen yeterli dedi bende o şekilde içiyorum güzel süt yapıyor
Asyaveannesi04 [silindi] bende çalışıyorum 3 saate bir sağmaya çalışıyorum gece bebeğimi emzirip uyuttuktan sonra sağıyorum süt Makinemi iş yerime götürüp sağıyorum sağmadığım dönemde baya azaldı sütüm sağdıkça tekrar çoğaldı şükürler olsun