Ysmn-12 Bebeğim 21 günlük. Her gün gündüzleri uyurdu bugün doğru düzgün uyumadı ve biraz huysuz ? Acaba neden olabilir ve ne yapabilirm
Asyaveannesi04 Ysmn-12 daha çok minik annesi dünyaya alışmaya çalışıyor biz ilk 3 ay gece uykusu nedir bilmedik sonrasında düzene girdi çok şükür sabırlı olmak çok önemli d
deniz_063 Ysmn-12 oyy miniş. gazı vardır belkide kucağınıza alıp evde gezmeyi denedinizmi? bizimkide ilk bir ay mal gibi yatardı tepesinde beklerdikki ağlasında kucağımıza alak diye😂😂 ama geceleri asla uyumazdı en kıymetli zamanlar🥹
Hbk1122 Ysmn-12 bazen öyle bir dönem oluyor geçiş süreci bende şikayetçiydim uyumuyor gündüz diye yine uyumuyo ama ( 3 aylık şuan ) 30 40 dk uyuyor o bile dinlendiriyor insanı.. Doktora söylediğim de perdeyi çek diyo uyur o zaman 🤣
Sfybsfyb Karnı aç ya da gazı olabilir emzirmeyi teklif edin ardından gazı çıkarın kaka yaptı mı gün içinde
Ysmn-12 Sfybsfyb 2 den fazla kaka yaptı , emiyor da , gazını da çıkartıyor ama yetersiz geliyor sanirm of ilk çocuğum bir de stres oldum ve yoruldum kimse yok yanım da da