Merihh Kızlar diş yüzünden ağrısı çok oluyor. Doktorumuz böyle olduğunda ver dedi calpol ama kararsız kalıyorum yine de. Siz veriyor musunuz ?
Merihh AnnaKarenina_ ne bileyim ilaç ya yani sonuçta içim rahat etmiyor 😢 ama böyle kendini sıkıyor kasarak sesler çıkarıyor omzumu kolumu ısırır gibi yapıyor emerek morartıyor resmen sanırım çok ağrısı oluyor
AnnaKarenina_ Merihh yani anlamıyorum bazen tamam ilaçta çocuğunun acı çekmesi daha mı iyi canım ? 7/24 mü veriyorsun sanki arada bir rahat etsin yavru yazık günah ya biz bile dayanamıyoruz
SinemNobi Bence verin yazık rahatlasın. 4.Ayda iki diş çıkarttık biz, ne zaman ağrısı olsa veriyordum. Şimdi 5 buçuk aylık üst dişler geliyor. Bugün sabah da verdim akşam da. Dişlilkerini buzlukta bekletip verin o da işe yarar
SinemNobi Bir de ben on tane karanfili iyice dövüp üzerini geçecek kadar az bi zeytinyağı döküp bir gün buz dolabına koydum. Sonra parmak ucuma sürüp ağrıyan yerini ovuyordum. Diş jeli almaktanda bunu tercih ettim ama seçim sizin. Bu yağı yaparsanız çok sürmeyin ama.
Merihh SinemNobi nasıl dövdünüz acaba karanfili doğrudan atsak içine olmaz mı? Bir de kötü bir etkisi olmaz değil mi karanfilin
SinemNobi Merihh sarımsak döveceği kullandım ezerken bir iki damla zeytinyağı damlatn daha kolay ezersiniz. Günde bi kere yapın çok ağrısı olduğunu hissettiğiniz zaman. Hem soğuk olduğu için rahatlatıyor hem de karanfil de rahatlatır. Buzdolabında saklayın bitince döküp tekrar hazırlayın. Ama vermeden önce bir gün bekletin özleri karışsın. Çok doğal zaten ben bu şekilde yaptım. Doktorumuz da yapabilirsin demişti. Bize diş jellerini önermedi ben bu yöntemi danıştım olabilir demişti. Uyguladıktan sonra ağzını ıslak bir pamukla silin güzelce birşey olmaz. Bir de emziriyorsanız iki günde bi bir iki diş bütün sarımsak yutun hem sizin hem bebeğim bağışıklığı güçlenir ateş gibi durumlara da bi nebze iyi gelir hem hastalıklardan korur hem de güçlğ bağışıklığı olduğu için biraz daha kolay atlatır. Umarım sağlıkla çıkarır dişlerini
Merihh SinemNobi çok teşekkür ederim. Evet emziriyorum ve gerçekten o kadar zor oluyor Li bazen her şey. Doğum öncesi 54 kiloydum şu an 47 kiloyum ve kilo alamıyorum 😕 Tavsiyelerinizi uygulayacağım mutlaka, tekrar teşekkür ediyorum 🙏🏻♥️