Tgce80 Merhaba hanımlar bebegım ılk gun beyaz dogmustu sonra sarılık oldu yuzu esmerlestı hala da esmer 20 gun gectı ama sarılık seviyesi dustu sizce bu sarılıktan mı yoksa bebegum esmer mı bılemedım ellerı beyaz yuzune gore 2 ton 😁😁
Halimea Tgce80 yeni dogdugunda kar beyazıydı , sarık gecirince rengi gitti . Sonra 40 çıkana kadar koyu tende kaldı 5 aylık olunca beyazlıgına geri döndüler yavrularım…
pikachuu Tgce80 beyaz doğdu sarılık olmamasına rağmen 2 ay esmer oldu ve şimdi ay gibiii hatta ben ağlardım eşime benzeyecek bana benzemeyecek diye şimdi aynı ben hatta benden bile beyaz
My_little_sunshine Tgce80 Büyüdükçe açılıyor renkleri yani tabii genetik eğer beyazsanız beyaz olur bebek.😀Nedense Genelde eşler hep esmer oluyor kadınlar beyaz. Bizde de aynı durum var kızım bembeyaz olmasına rağmen kara kızım diyor kayınvalidem bazı insanlar renk körü olabiliyor.😅
fadikada pikachuu hatta ben ağlardım eşime benzeyecek bana benzemeyecek diye 😂 niye ağladığını merak ettim
pikachuu fadikada eşime benzemesin bana benzesin istemiştim çünkü ona benzerse çirkin olur dedim lohusalık psikolojisi işte 😂😂😂
Mmeelliikkeee Tgce80 doğduğunda da açık tenliydi ama koyu siyaha yakın saçları vardı sarılık rengi vs geçti saçlar gitti 9,5 aylık altın saçlı kızçem 😂 doğduğuyla alakasız bişi oldu
AlpBeyinAnasi Tgce80 benim oğlum doğduğunda esmerdi, sonra 3-4 aylıkken filan rengi açılmaya pamuk gibi birşey olmaya başladı. Şuan 18 aylık rengi ilk doğduğu zamandan bile esmerleşti😅 benim cildim sarı/esmerdir benden bile beter çıktı😂
rua_da_senhora_das_verdades Tgce80 sarışın doğdu bembeyaz. Şu an açık kumral. Yine beyaz ama ilk zamanlardaki gibi pamuk değil. Umarım anlatabilmisimdir 😅
Deletedmom_23 Tgce80 İlk doğduğunda heidi gibi pembe yanaklı beyaz bir bebekti. Şimdi yine pembe yanaklı sarışın bir bebek. Saçları gittikçe açılıyor😁
Polikistikannee Tgce80 Daha çok küçük 6 aydan sonra derileri tam oturuyor ilk doğduğunda esmerdi şimdi sapsarı oldu🤣18 aylık
Serdemm304 2 ay 16 gunluk kızım, dogdugu gun acikti teni, anne sütü sariligindan karardı henüz açılmadı rengi, açılır mı bilemiyorum 😬 ben kumral ,babası açık tenli