Merakliannecik Cici bebe vermek yerine evde kendin bebek bisküvisi yap daha sağlıklı diyecekler de posta yorum yapabiliyor mu
Woman35 Burcc evet canım vermek zorundayım sordun mu hazır mı vericeksin ecvde mi yapıcaksın diye burda postlar açıldı kaçtır hazır vermeyin vs diye burdan biri sağolsun tarif attı onu yapıcam
Woman35 Halimea baktığım tarifte keçiboynuzu özü de konuluyo belki o tat verir bilemedim ilk defa yapıcam
Birannebirogul E bebekte hipp şekersiz bebek bisküvisi var onu kullanabilirsin yada kendin yapabilirsin. Onun dışında herşeyde kullanılıyor. Yumurta haşlayıp sarısı ile mesela, yada muhallebi içine vs. Herşeyde kullanilir
Belis-mom Birannebirogul dediğiniz biskuviye bakmıştım sanki onda vardı diye biliyorum acaba farklı versiyonu muydu bir de migroslarda humm marka keçiboynuzu unlu olan bisküvi var onun içeriği fena değil
Woman35 Halimea bak o çekirdeği bende alıcam birazdan sormadan hazır alıcağımı düşünenlerin yorumunu okurken yicem 😅
Sumiree Woman35 bi modaratör hayrına düzeltsin yazınıda boşuna linç yemiş olma cümlene evde bebek büsküvisi yapıcam tatlandırmak için içine ne koymalıyım diye yazabilirdin
Halimea Woman35 aynen pekmezde koyuluyo cnm , ama genelde az biraz su damlatıp acıyorum muz ile karıstırınca da güzel oluyo… ustunede dökebilirsiniz pekmezi…
Burcc Woman35 bebe bisküvisi diye konu açmış olsaydınız böyle bir sorunla karşılaşmayacaktınız. Sonuçta cicibebe bir marka☺️ Ama ben ev yapımı da vermedim, onun yerine yulaf, buğday ruşeymi ve meyve pişirerek verdim. Buda benden bir tarif 👍🏻
Woman35 Burcc hadi ben yanlış başlık açtım e siz niye sormadan yükleniyosunuz ? Hazır mı alıcaksın ev yapımı yapıcaksın diye ? Ayrıca yaparlen zaten şeker vs koymicam
findiginannesi_ Woman35 Canım çocuğun kaç aylık bilmiyorum ama .o cicibebe aşırı şekerli bi gıda .evde güzelce kendin yapabilirsin 🙏
Woman35 findiginannesi_ yok biliyorum çok şekerli oldığunu bi tarif buldum onu yapıcam neyle vericeğimi bilemedim sorıyım dedim