Sznmre Geçen bi sayfada okudum bi anne sanırım 6 aylık olan bebeğini çevresindekilerin baskısı ve akıl vermesi sonucu genzi açılsın diye defalarca deniz suyuna çocuğunu daldırıp çıkarmış bebek nefessiz kalıp morarınca yoğun bakıma alınmış .. anne bunu anlatıyor altındada birsürü yorum- bende yaptım - kayınpederim / kaynım da yaptı vs gibi hatta birinin bebeği beynine oksijen gitmediği için hayatına engelli olarak devam ediyormuş … aklım almadı , sanki gözümün önünde suda çırpınıyor o bebek .. şu çevrede bilir bilmez konuşanların köküne kibrit suyu !!
Halimea Sznmre salla. Ma. Yemin ederim . Tövbe ağzımı pozdurdular bebegi nasıl suya daldırırlar tam delirmelik… cahil kesimi 😡
Ummomerr Sznmre beniim eşim ve kendi aile tarafından bir büyük,bebeğime bu süt gözleri mavi ılurya rengi gitmesin diye limon sık dediler, rengi mavi kalsın Anası belli babası belli neyin zorlaması çevre çevre çevre…
Deletedmom_23 Sznmre Allah herkese akıl veriyor da bazıları hayatlarına beyinsiz olarak devam etmeyi tercih ediyor.
Sznmre Halimea anneyi ablukaya almışlar bildiğin yok bilmem kime de doktor söyledi yok burnunu tuzlu suyla temizliyorsun aynı şey gibi çok çok fena bişey
sarmaliklahana Ummomerr babam bana 3 yaısndayken sıkmış 😬kendi gözüne sıkıyormul bende tutturmuşım bana da sık bana da sık diye. 1 er damla damlatmış 😄 babam 3 halam amcam babaannem mavi gözlü ama ben kardeşim kahverengi gözlüyüz. Saeece benım gözümün beyaz kısmı parlaktır. Herkes dıyor baban lımon sıktı ondan öyle ama bence alakası yok 😬🤭😆
Sznmre Ummomerr yemin ederim dayaklıklar kardeşimin gözünü kaynak almış kızarmış kanlanmış annemler yok kardeşlerimle yaşıyoruz o zamanlar cahillikte var geldiler komşular limon sık gözüne limon sık hemen geçirir sıktırdılar bana limonu daha bir damlasıyla havalara uçtu kardeşim bağırış çağırış hay dedim aizin aklınıza uyana sabah götürdüm hemen doktora ki kardeşim lise öğrencisiydi bebeğe napar o limon tahmin edemiyorum
Zebe Allahım aklıma mukayyet ol. Neler oluyor bu insanlara. Bu masum bebeklere üzülüyorum. Başımıza taş yağmadığına şükretmemiz gerekiyor şu sıralar.
Sznmre Zebe deneme tahtası gibi ne istiyosunuz ya bebeklerden genzi açılırmış yavrum morarmış nefessizliktwn
Halimea Sznmre anneyi hapise atsınlar bir kaç gün ona akıl verenide atsınlar , bakalım birdaha yapabiliyo mu ? 🤦♀️ ibret olsun birdaha yapmasınlar …
Balkizlarim Sznmre tövbe estağfirullah doğruluk payı var mı ? inanmak istemiyorum da eğer öyle bir şey var ise ciddi ciddi büyük sorunları var ..
Sznmre Balkizlarim takip ettiğim bi sayfaya yazmış anne yardım istemiş dikir açısından altındada bissürü yorum çok sinir bozucu
Ummomerr sarmaliklahana yok cnm alakası tabiki genetik ,benim eşimin ailesimd eöavi gözlü var ama kendi ve kardeşleri kahve. Bide sen 3 yaş benim bebek daha yeni doğmuştu dediler.😬 Direk kör eder adamı.
Elin34 sarmaliklahana iyi birşey gibi sizde anlatmayın ya. Burda çoğu insan okuyo acaba bende yapsam mı diye düşünüyo hatta yapabilir
HaLe31 Sznmre defalarca değil ama bize doktorumuz dedi, sinüzit oldu denize götürün daldırın iyi olur dedi ama moraracak kadar da sokmam tabi, bebeğim gerçi daha büyük 15 aylık su an ama 3 aylıktan beri de denize sokuyoruz doktorları destekliyor
Sznmre HaLe31 suya daldırıp daldırıp çıkarmışlar defalarca ve bebek hep su yutmuş yoksa bizde yutuyoruz anlık su
Balkizlarim Sznmre ey Allah’ım yarabbim gerçekten bazi kesimlerin beyni nasıl çalışıyor doktor neden var peki ?
HaLe31 Sznmre onlar bence cahilliklerinden yanlış anlamışlar ya da yakınları yanlış tavsiyede bulunmuş bariz bebeği boğmuşlar aslında ama yani bir insanın da bu kadar yapmaması gerektiğini akıl etmesi lazım
sarmaliklahana Ummomerr yok kız boşver manyak millet. Bizde olmadı mavi ama kızım maviş yani 7 kuşaktan alır dıyorlar ya öyle oldu 😄😬 hersey gen ile alakalı gerisi fado fiso. Denize de öyle sokturmam yanı kızım 9 aylıkken ilk denize girdi onda bile kafasını sokmadık boynuna kadar girdi saeece kucagımızda alışsın diye
2maviboncuk Sznmre Hey allahım ya manyak bu insanlar ya hadi bi kere yaptın ikinci üçüncüyü tekrar tekrar niye yaparsın yani benim oğlum başında su dökünce bile ne kadar daralıyor o daralınca benim yüreğim sıkışıyor sanki bunlar nasıl insan böyle ya🤬🤬