Deletedmom_23 Glsm587 Ek gıda olarak sadece kavanoz maması mı veriyorsunuz? Yani yumurta ilik suyu et suyu et pütürlü gıdalar bunları vermiyorsunuz 3 aydır? Bence çok sağlıksız. Ne olursa olsun hazır paketli ürün. Arada verilir anlarım da devamlı vermek gelişimini olumsuz etkiler
Glsm587 Deletedmom_23 veriyorum tabiki ama kavanoz mamasını aşırı derecede seviyor günde bir kere her gün veriyorum ara öğün pişirmeye vaktim olmuyor dışarda oluyorum
aslansmomm sarmaliklahana bende aynı sekilde yaptım sadece 3 gün kuralına uydum hep her seyi eline verdim kendi yedi baslarda sükür o da hiç boğulmadı yuttu yutamadığını da çıkardı hep zaten o konuda asırı rahatım hiç evham yapmam😂 ama bir yerden sonra nedense eliyle dokunmaya tiksindi çocuk hiçbir şeye eliyle dokunamıyor yüzünü ekşitiyor😂😂 bazen zorla eline tutuşturup alıştırıyorum anca öyle tutuyor babası kılıklı eşimde eliyle bişeye dokunamaz hele yağlıysa ona çekti herhalde 😂
sarmaliklahana aslansmomm hahahahah olabilir 😄 olsun yesin de siz koyun önüne madem yutmayıda biliyor. Patatesli yumurta dene hem tok tutuyor hem yumurta yedirme alternatifi 10 dk da hazır. 😬 Patatesleri küp küp doguruyorum cok az yada kavuruyorum üstüne yumurta cırpıp ekliyorum pişince oldu bitti koy önüne yesin 😄 menemene aynı sekilde ekmeğin içini bandırıp önüne koyuyorum kendisi yiyiyor 😬
aslansmomm sarmaliklahana evet yaa domates vermediğim için daha menemen deneyemem ama patatesi yarın yapıcam teşekkür ederim😂
bebisimmm1 Glsm587 doktorunuz asla onermedi. Birsürü zararli icerik var arastirin derim. En basit evde pure (sebze/meyve) hazırlayip verebilirsiniz. Kendiniz yogurt mayalayip küçük kaplarda yaniniza alabilirsiniz. Çok basit tarifleri oluyor netten bakın. 9 aylik zaten ayran corbasi, meyve vs de verebilirsiniz disleri varsa kendisi tutarak da yer.
aslansmomm Glsm587 önceden yapıp kavanozlarda saklayabilirsiniz kendiniz. Her gün bir öğünü bunlarla geçirmek çok sağlıksız. Kim bilir kaç ay önceden, ne şartlarda yapılıyor onlar nasıl içiniz rahat ediyor? Ben kendim bile her gün konserve veya hazır gıda bir şey tüketmiyorum bebeğime asla vermem
Deletedmom_23 Glsm587 İnanın bir bebek için çok sağlıksız bir beslenme rutini. Bir gün önceden vs hazırlayabilirsiniz. Yani bebek sonuçta.
Oflu_u Glsm587 anca yola gideceğim zaman kabınız mama veriyorum oda sebze meyve püresi çünkü hava çoks Ocak olduğu için evden koyduğumda bozuluyor.Ayrıca hepsi pratik bence sebzeleri suya koyıyprum haşlanıyor blemderliyorum uğraştıracak birşey yokki
Daniel Glsm587 buharda pisirme Makinesi alin bir yaninda mikseri olsun sebzeleri atin o pisirsin ,pistikten sonra m’ikser azicik sivi yag,azicik su ,iste size naturel kavanoz mamasi
Oldugugibibiri Glsm587 benim de yapmaya pek vaktim olmuyor bebeğimden ötürü. Ama o gece uykusundayken bir tencere yapıp kendim kavanozluyorum 5-6 küçük kavanoz buzdolabında uzun süre muhafaza edebiliyorum. Böylelikle her daim yemeği oluyor. 🌸