Mir12 Bebeğim 17 günlük sürekli bezleri kakalı pişiği geçmiyor gürültülü kaka yapıyor geceleri sürekli emmek istiyor emdiği gibi kaka yapıyor sabaha kadar bu şekildeyiz. Alerji olabilir mi kakada kan mukus yok deride döküntü yok
Burcusenkoc Mir12 daha çok küçük her bezinde kaka olması normal kakada mukus ve kan olması lazım aşırı kusma deri de döküntü bu belirtiler olursa genel de süt diyeti uyguluyor doktorlar test yapılsa bile doğru sonuç vermiyor
Ece__ Mir12 şu an çok küçük olduğu için sık kaka yapması normal bence. Benim kızım da 4.5 aylık gürültülü kaka yapıyor ama her gürültülü kaka alerji belirtisi değil korkmayın
ayseeeasln21 Gecemeyn pişik bizde var ama bizde döküntü de var. 10 ayligiz alerjik bir bebeğn var dedi doktor ve alerji testi istedi
Mir12 ayseeeasln21 ayseeeasln21 fito krem sürünce az biraz hafifledi ama hiç poposu kuru kalmıyor iyileşmeye geçemiyoruz
Burcusenkoc Mir12 benim de olmustu canım döküntü de oldu ama şuan 3 buçuk aylık mukus felan geçti olsa bile zamanla alışıyor bağırsaklar
Mir12 Burcusenkoc diyet yaptınız mı peki bazı yiyecekleri keseyim diyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum
Burcusenkoc Mir12 yok yapmadım belki de yoktu bilmiyorum bende anlamadım ki döküntü oldu 1 ay içinde geçti mukuslu kaka sa baya azaldı