Dilaraaaaaaa Oğlum 14 aylık pişik olmuş kuzum doktora götürdüm verdiği kremler bir işe yaramadı bende başka kremler denedim ama olumsuz sonuçlandı böyle birsey başına gelen var mı siz neler denediniz nasıl iyileşti sıcaklarda var oğlumun canı çok acıyor
Alparslan616161 Dilaraaaaaaa vala ben bepantol le fitoyu karıştırıp sürüyorum fayda ediyor başka kremler fayda etmemişti
hilalibrahimkartalms Dilaraaaaaaa HAMETAN der susarım kesinlikle tavsiye ediyorum kızımın afedersin gotu yara oldu 1-2 günde geçti
Felfena Dilaraaaaaaa sarı kantaron yağı bir gecede geçirdi bizimkini hala ara ara sürerim bir daha da pişik olmadı sık sık havalandırın havalar sıcakken
Dilaraaaaaaa Alparslan616161 bepantolu tek başına denedim olmadı diğer kremi bilmiyorum ikisini sürerken mi karıştırıyorsunuz yoksa bir kaba koyup karıştırıp mi sürüyorsunuz
Alparslan616161 Dilaraaaaaaa tek başına faydasını görmedim bi kaba hem bepantol ü hem fitoyu boşaltıyorm karıştırıp kullanyrm.
Dilaraaaaaaa Merihh değişiyor demek ki benimde büyük oğluma çok iyi gelmişti ama bu oğluma iyi gelmiyor
Dilaraaaaaaa hilalibrahimkartalms kullandım canim onuda yok oda iyi gelmedi çocuğa birsey etki etmiyor resmen
Merihh Dilaraaaaaaa canım tesadüfen instagram da bir blogger tavsiyesi çıktı karşıma Desitin diye bir krem trendyolda var sanırım