Nida07 Arkadaslar 1 aylik bebegim var. Kabizlik problemi ve gaz sıkıntısı var. Aptamil mi onerirsiniz Gold Goat mi ?
Sin21 Nida07 hipp combiotic sindirilmesi gayet kolay bir mama Doğumdan bugüne hiç kabızlık sorunu yasamadık çok şükür
NeclaDurmaz Nida07 mama olayı bebeğe göre değişen durum ben kuzuma yaratanı bulana kadar 5 çeşit mama denedim şuan bebelac gold kullanıyorum. Bunu öğrenmenin en iyi yolu denemek başka çözümü yok
NeclaDurmaz Nida07 mama olayı bebeğe göre değişen durum ben kuzuma yaratanı bulana kadar 5 çeşit mama denedim şuan bebelac gold kullanıyorum. Bunu öğrenmenin en iyi yolu denemek başka çözümü yok
Ssare Aptamilin kabızlık yaptığını okumustum yorumlarda ama en iyisi de aptamil diyolar hipp kullanmıştım ben en az kabizlik o yapiyo diye ama bebekten bebege degisiyor bu durum galiba alip birini denemek lazm
Elvn94 Bebelac gold sindrmi koly mama eger kabzlik cekiyosa similac onerorim hmn gecryo kabzligi palm yagi olmadgi icn
Ssssraa Bebeğime ne zaman aptamil versem kakasını yapıyor kabızlık yapıyor diyenleri hiç anlamadım🙄 biz de 43 günlüğüz