Amineninnannesii Kızlar selam bebeğim 6 aylık denize gideceğiz bebek boyun simiti düşünüyorum aranızda kullanıp memnun kalan oldu mu yada bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir
Bebitom_3 Amineninnannesii ben geçen sene kullandım memnundum hatta bu senede kullandım oğlum 15 aylık zayıf olduğu için kaldırıyor
unemere Amineninnannesii oğlum kullanıyor birini ısırıp patlattı ikiniciyi aldık çok memnunuz. Tüm vücudu suya giriyor bu yüzden yanmıyor. Ağzına su kaçmıyor tavsiye ederim 🤗
Gzd Bebitom_3 bende onu merak ediyodum kızım 14 aylık olcak tekrar kullanıcam ama durur mu boynunu sıkar mı emin olamadım şuan 9 kilo
Bebitom_3 Amineninnannesii hayır yapmıyor ben havuzda kullandım. Havuzda yanında durup onu tek bırakıyordum
Gzd Amineninnannesii kızım 3 aylıkken kullandık çok memnun kaldık, aynı simidi 3 sene önce yeğenim 4 sene öncede oğlum kullandı öyle sağlam 🥰
Bebitom_3 Gzd biz 15 aylık olduk ve 9 kiloyuz mymini başlangıç kolluğu aldık ama ilk deneme olduğu için mi zayıf olduğu için mi bilmiyorum rahat edemedik sonra simidi taktık biraz mızmızlandı sonra alıştı bizimki sıkmadı Güneş’te de kalmamış oluyor
Gzd Bebitom_3 benim kızım biraz huysuzdur toka bile taktırmaz saçına, onun için arada kaldım hem myminibaby var abisinden kalma onu denicem hemde simidimizi götürücem mecbur 😅
momybaby Amineninnannesii benim ki sevmedi kiyameti kopardi. dolaba koycam satcam. kolluk alcam simdi